Se dorește ca și la Piatra-Neamț să se poată ridica de pe stradă mașinile staționate neregulamentar. Ce părere aveți despre acest lucru?

205

Aflăm că, în perioada imediat următoare, în cadrul Comisiei Rutiere se va lucra la proiectul prin care se vor ridica mașinile staționate neregulamentar pe partea carosabilă, trotuare și spații verzi.

Printr-o Hotărâre de Guvern intrată în vigoare în luna ianuarie 2017, ridicarea autovehiculelor va fi realizată de către administratorul drumului public sau, după caz, de către administraţia locală, cu excepţia cazurilor în care în autoturism se află persoane.

Când cei din Comisia Rutieră vor avea o formă finală de proiect, îl vor supune dezbaterii publice, apoi va intra în vigoare după ce va fi votat în Consiliul Local.

Care este părerea dumneavoastră despre aceasta inițiativă?

Sunteți de acord ca în Piatra-Neamț să se poată ridica de pe stradă mașinile staționate neregulamentar?

 • DA (55%, 1.255 Voturi)
 • NU (37%, 842 Voturi)
 • Nu mă interesează (8%, 172 Voturi)

Total respondenti: 2.269

Loading ... Loading ...
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
205 Comentarii
 1. Bow wow spune

  In primul rand sa fie desfiintate parcarile din fata trecerilor pentru pietoni,care sunt cam peste tot,parcarile in curba si toate locurile de parcare care reduc vizibilitate participantilor la trafic.aceste chestii conform legislatiei rutiere,sunt ilegale…daca parking asta sfideaza legislatia rutiera….

 2. Relu B. spune

  Domnilor si Doamnelor, este NECONSTITUTIONAL, ca cineva sa dispuna de PROPRIETATEA cuiva,in orice fel. Autoturismul este un bun mobil,aflat in proprietatea cuiva. Dreptul la proprietate este ocrotit de statul roman. Amenzi ptr parcare si stationare,se pot da conform legii si regulamentului de circulatie!.DAR NIMENI SI PTR NICIUN MOTIV,NU POATE LUA MASINA NIMANUI,DE NICAIERI,ORICUM SI ORIUNDE AR FI PARCATA SAU STATIONATA!

  1. irina spune

   Nea Relu…mai citeste ce zice curtea constututionala…”Dreptul de proprietate nu este un drept ABSOLUT!!! iar statul se bucura de o marja de apreciere in limitarea acestui drept daca nevoia o impune”…inainte sa deschizi gura n-ar fi rau o informare pe „goagle”

 3. florin spune

  Ne trebuie o singur firma care se ocupa de parcari si cu plata si peste noapte. Adica de la ora 18.00 pina dimineata la ora 08.00 parcarile pot avea regim de parcare de resedinta. Daca insa ziua eu parchez pe o parcare de resedinta sa nu ma blocheze nimeni de la 08.00 pina la 18.00 ziua. La ora 18.00 beneficiarul locului de parcare de resedinta sa ma poata bloca. Pt parcarile de centru si oras; Nici o cladire noua fara sa aibe asigurate minim 1 loc parcare pt 2 persoane (clienti si angajati calculat la trafic maxim) , fara abonamente (ca vine un ‘bugetar da 100 lei si blocheaza un loc 1 luna intreaga) . Dai SMS . primele 15 min Gratis, dupa aia platesti ) insa nu si pentru locurile de resedinta..doar pt cele de la bulevardele principale. Scoateti institutiile care genereaza mult trafic si blocaje intr-o zona mai in afara orasului ; gen langa Sala Sportului de pe Calea Romanului si faceti acolo o parcare imensa. Reduceti nr de combinatori din Piata mare. De asta s-a facut bazarul. Cand mai arde Piata faceti parcare la demisol sau parter si deasupra Piata…cam 10000 – 15000 mp parcare in cea mai aglomerata zona si se elibereaza si varianta.

  1. Silvioara spune

   Bravo mai florine,eu dacă sunt în concediu,tu poți să-mi ocupi parcarea.Știai că se plătește și impozit pe bucățica de teren pe care este parcarea?Deci eu plătesc iar tu vrei să parchezi gratis.În situația mea ce ai face?

   1. Carabina adrian spune

    Primaria sa comande la ei an curte.toti am contribuit la dezvoltarea orsului.

   2. Arsinel Ionel spune

    Dar tu cand mergi in vizita la un prieten/prietena unde parchezi ?

 4. Mihai spune

  Pimăria să strângă de pe domeniul public toate rablele abandonate, unele nu se mai văd din bălării, altele au intrat în asfalt de nu mai pot fi scoase. Pe acestea nu le vede nimeni?

 5. Mihai spune

  Dacă cineva lasă maşina unde este semnul staţionare interzisă, (nu mai zic de oprire interzisă), sau parchează pe trotuar – sî fie avertizat în scris prin aplicarea pe parbriz a unui autocolant inscripţionat că, la o nouă greşeală de acest fel, maşina poate fi ridicată de cei în drept, iar acest avertisment să fie evidenţiat pe calculator să se ştie dacă cetăţeanul respectiv este la prima abatere sau are abateri repetate de acest fel. Să nu fie sancţiune abuzivă, ci, pentru disciplinarea celor care încalcă legea.

 6. Octavian Brumusescu spune

  Sunt de acord doar daca cumulati 3 factori: 1. Sa fie negru pe alb stabilit ce inseamna parcare neregulamentara. 2. Toate ridicarile sa fie facute la solicitarea politiei rutiere. 3. Firma de ridicari sa fie a primariei pn.
  PS: terminati odata porcariile de „contracte” cu xdatasoft si parking, angajati vre-o 2-3 oameni si dati-le cateva galeti de vopsea. Pastrati toti banii nu doar 40% si apucati-va sa faceti trotuare si strazi de ei

 7. Vasilica Lupuleasa spune

  Nuuuuuu😂😂😂😂

 8. Roxi Dent spune

  Întâi să se stabilească ffffff clar „CE INSEAMNA PARCARE NEREGULAMENTARA” FĂRĂ NICI O PORTITA DE INTERPRETARE. Si sa fie valabilă pentru toate masinile (fără cele de salvare si pompieri).

 9. Leo Taxil spune

  ”Da” doar pentru mașinile părăsite, unele care ocupă carosbilul de 3-4 ani!
  ”Nu” pentru celelalte. E suficientă o amendă!

 10. Stefanache Dan spune

  Domnilor după ce faceti conditii ca sa avem suficiente parcari cred ca se poate vorbi si despre astfel de măsuri dar acum nu e corect sa ridici masina .

 11. Mat spune

  Prosti care nau masini sa nu comenteze da……..

 12. Atomei Cristian Si Mihaela spune

  Nuuuu!

 13. Angela Stefanescu spune

  Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,cele parcate pe trotuare sa fie confiscate, toti proprietarii de autoturisme sa fie obligati sa-si inchirieze loc de parcare daca nu stau la curte!

  1. Carmen Tutoveanu spune

   Nu sunt locuri nici cu plata in oras sau la blocuri.Sunteti soferita de va dati cu parerea?!

  2. Toma Ciuperca spune

   Doamnà Angela Stefanescu !
   Nu stiu ce educatie ati deprins , dar nu ati gàndit !
   Nu ati gandit in „favoarea” omului de rànd !
   Nu va cer sa fiti partinicà !
   Am cumparat apartament in P-Neamt ca,in acte,e prevazut cu loc de parcare si…posibilitate de boxà !
   Boxele mi-au fost sparte de unii vecini , si-i cunosc, iar locurile de parcare…stipulate in Contractul de vanzare cumparare” furate de Primarie … si revandute interesatilor contra unor sume….pentru cà-s „intretinute”…iar eu…ori imi cumpàr o masinà si blochez o parcare….ori cand ma intorc in tara ma bucur de bunàvointa vecinilor !
   Repet :Am cumparat apartament ca avea loc de parcare si boxà !
   La acel „Daaaaaaa” al dumneavoastrà, mi-au sàrit nervii !
   Stiti sà economisiti intr-e 7000€-50000€ sà reparati o cutie de viteze automata dacà un „prostan”,iti ia masina si-ti rupe un dinte la un pinion ???
   Se produce in mers …salata de „dinti”…
   Sfermi o cutie de viteze de pe un Porsche….sau ….!
   Stiu , ca trebuie sà respectam legea …
   Legea v-a fi respectata cand veti inventa , nu „daaaaaa prostesc”, ci persoana ce poate misca o masinà fàrà sà produca daune !
   Dacà o cunoasteti si và luati responsabilitatea cà platiti daunele , sunt deacord cu „daaaaa” al dumneavoastrà , de nu …du-te-n …p….pàdure !!!! cà esti …..?..

 14. Stefan Boroda spune

  Nu dar sa se fc locuri de parcare

 15. Elena Cucos spune

  Daca este loc unde se poate parca masina nimeni nu ar stationa neregolamentar,aparte ca toate locurile de parcare sunt cu plata ceea ce este neregulamentar

 16. Liviu Silvas spune

  Nu sunt deacord ,pana cand nu se precizeaza exact ce inseamna parcare neregulamentara ca pentru firma de ridicat e totuna,doar sa ia banii!

 17. Dor Utz spune

  Sa Faca locuri de parcări mai multe.. Si după ce e posibil lucrul ăsta, atunci da.. Ridica maşinile celor ce au parcat neregulamentar!

 18. Mara Craciunescu spune

  Nu,pentru ca este supraaglomerat.orasul si efectiv nu ai unde sa parchezi,temporar!

  1. Verger spune

   Las-o-n strada, pe trecerea pentru pietoni, in statiile mijloacelor de transport in comun etc… Chiar, cum dracu’ sa-ti ridice masina? Unde s-a mai vazut asa ceva? :]] Ar trebui si o impozitare mai mare pentru cazanele, pardon, pentru masinile mai vechi de 7 8 ani, prea multi amarati fudui.

  2. irina spune

   Lucrurile se rezolva repede…taxa pentru intrarea in oras..ca tot vrem Italia, germania, Franta…pana si ungaria nu mai permite in centru Budapestei sub EURO 5.. voi ghiolbanimea v-ati invatat sa coborati din masina direct la raftul cu alimente in carrefour…in rest parcarea e libera pe mijloc

 19. Lacramioara Orza spune

  Binenteles!

 20. Romeo Padurariu spune

  Din noi sint firme abonate la bani primarie i????? Stampa cu occhi PE voi

 21. Romeo Padurariu spune

  In conformitate cu legea nu se poste face.

 22. Mircea Samoila spune

  daca sunt parcari si eu parchez masina aiurea sunt deacord sa mi -o ia definitiv dar daca nu sunt parcari suficiente si te invarti o jumatate de ora pentru a parca nu sunt deacord nici sa fiu amendat macar, sunt fortat sa incalc legea nu e din vina mea

 23. Roxana Popovici Gheorghiu spune

  Ar trebui sa comenteze doar cine deține o maşinã!chiar si amenzile sunt destul de mari si am grijã unde parchez dar in nici un caz nu as vrea sa ma intorc si sa nu-mi mai gãsesc masina…apoi sa pierd vreo jumatate de zi sa o recuperez zgâriatã!

 24. Muraru Clara spune

  Face ti domnilor parcari peste cuiejdi sa fie strazile un pic mai libere sa putem circula parca se auzea odata de un asemenea proiect

 25. Pavel Margareta spune

  DAAAAAAAA

 26. Semirea Rodica spune

  Faceti parcari

 27. Dan Gherghel spune

  DACA NU SUNT LOCURI DE PARCARE DE CE NU MERGETI CU ALTCEVA UNDE AVETI TREABA IN ALTE TARI ASA SE PROCEDEAZA IN ORASE UNDE SUNT MILIOANE DE OAMENI SI MASINI NU IES TOTI DIN BLOC DE 40 NIVELE CU MASINA

 28. Petru spune

  Da, sunt de acord.

 29. Racariu George Cristian spune

  Atenție! Vă rog să ridicați doar mașinile scumpe. Dacă în termen de 2 săptămâni , proprietarul nu se va prezenta pentru plată , cel care a făcut reclamația/ori a sunat să i se doneze autoturismul.

 30. Viluta Nastasa spune

  nu ,pe proprietatea mea nu pune nimeni mina

 31. Raluca Matei spune

  DA! !!DA! !!DA! !!

 32. George Iova spune

  Sunteți singurul judet din țară unde primăria a acaparat spatiile de parcare pentru FABRICAREA BANILOR dar mai încetați odată cu atitea opreliști.Faceti in așa fel încît cel care și-a cumpărat locul de parcare să fie stabilit intre orele 21-7 și nu 24 din 24 ore .Ginditi că nu e corect ca proprietarul locului cînd găsește locul ocupat pentru citeva minute să tragă semnalul de alarmă și să cheme echipa pentru blocarea automobilului și implicit amendă.Cautati alte soluții și impacatii pe toti

  1. Florin spune

   Este vorba de stationat neregulamentar. Exemplu: in statia de autobuz, la doi pasi de sensul giratoriu, in locuri unde poti obtura vizibilitatea celorlalti participanti la trafic, in plina strada… si exemplele de LA NOI pot continua.
   Cat despre intervalul orar propus de dumneata, cum ar trebui sa fac? Daca vin de la munca la ora 17, mai dau o tura prin oras pana mi se elibereaza locul de parcare, la ora 21?

 33. Elena Claudia spune

  Eu sunt de acord

 34. Luca Mary Claudia spune

  Interes la cote maxime!

 35. Mariana Paun Gafton spune

  Legea e egala pt toti

 36. Tony Cioara spune

  sa le ridice daca parcheaza fiecare pe unde vrea….

 37. Vasilica Marin spune

  Nu finca nu sunt suficiente parcari

 38. Elena Anton spune

  Nu si asa parcările cu plată ne termina

 39. Creanga Ion spune

  Bineinteles

 40. Ursu brun spune

  Oameni buni,proprietarii de autoturisme și nu numai, sunt tot timpul caii de bătaie ai administrației,oricare ar fi .Taxe , rovinieta,taxe de parcare,taxa de înmatriculare,impozit,accize in combustibili,ITP,amenzi de orice fel,acum vreți și ..ridicarea auto.In campanii promiteți n lucruri ,orașul este mic ,nr.auto a crescut f.mult spre ce ne îndreptăm?Cred că orice clădire care se construiește măcar de acum încolo obligatoriu va trebui sa aibă parcare subterană,iar consiliul local să facă, nu doar proiecte,ci sa vina cu soluții de parcări supraetajate,este ușor,să vorbești ,și să persiflezi la adăpostul anonimității,dar că proprietar de auto,fac tot ce pot sa nu jenez pe nimeni, atât în trafic cât și la parcare,nu reusesc tot timpul.Daca unii sunt supărați că sunt prea multe auto,alții sunt frustrați că nu sunt parcări destule.Acu’cine vine cu soluția …Comisia Rutiera,și zice …le ridicam …nivelul de confort cetățenilor.👒👏😟

  1. Aiurica spune

   Stationarea neregulamentara deranjeaza alti proprietari de autoturisme, nu autoritatile.Cei nesimtiti, care-si lasa masinile aiurea, sa si-o rascumpere.

   1. Verger spune

    In sfarsit un individ rational. Mare LIKE.(nu sunt ironic)

   2. Nicu spune

    Bravo.

 41. Ariana Angelo spune

  Aveti perfecta dreptate.Trebuie sa ne unim si sa ne cerem ca drepturile sa ne fie respectate.Dar nu numai cei din capital , ci toata tara de la vladica pana la opinca. Sa le demonstram ca nu pot face ce vor din noi.

 42. Bicajanu Constantin spune

  Masinile ridicate si eventual, daca se poate , proprietarii sa fie batuti cu pietre in piata publica ,sa li se ridice permisele lor si tuturor celor din neamul lor pina la a-3-a spita.
  Stire de stire , subiect de subiect si sincer cred ca ar trebui facut un referendum pe aceasta tema de maxima importanta si actualitate , asta asa ca sa nu fie o simpla discutie !
  Poate reusiti sa propuneti si o consultare publica pentru a afla parerea cetatenilor municipiului vis a vis de defectiunile in serie de la Apaserv ,conditiile igienico sanitare in care se desfasoara comertul in pietele municipiului ,conditiile in care se depoziteaza si se ridica gunoiul menajer de la punctele de colectare .
  Va rog poate reusiti sa abordati si chestiuni de astea mai maruntele nu numai subiecte de astea de viata si de moarte cum ar fi ridicarea masinilor parcate neregulamentar !
  In rest sa infieram cu minie proletara si alte aspecte negative cum ar fi parcarea neregulamentara a masinilor !

 43. Niculina Rastasanu spune

  Stau si ma intreb,cand in ROMANIA NOASTRA PITOREASCA,v-a DISPAREA BARFA SI MODUL DE A SE EXPRIMA O LEGE,INTR-UN mod NORMAL.
  NU-TI MAI TIHNESTE IN TARA ASTA ,NICI MANCAREA ,NICI ODIHNA ,NU MAI AU OAMENII UN MOMENT DE TIHNA.
  SE VORBESTE MUUUUULT SI SE FACE PUTIIIIN.
  PERDERE DE TIMP.

  1. Florin spune

   Cand o sa dispara cratima dintre v si a

 44. Cris Urcanescu spune

  Nu.
  Asiguri … după aia ceri !

 45. Cine vine cu firma fantoma ?

 46. Costel Dascalu spune

  DAAA ! PLUS AMENZI !

 47. Maria Stolniceanu spune

  DA…..

 48. Varvara Cătălina-Nicoleta spune

  Eu sunt de acord să se ridice mașinile!

 49. Ariana Angelo spune

  Mi se pare corect.

 50. Bogdan Iavorschi spune

  Parcari intai si dupa pedepse ! Rusine pentru asemenea idei ! Tipic putorilor romanesti!

 51. Pavel Paul Marian spune

  e bine sa fie odisciplina dar nu abuziva

 52. Mihai Gavril spune

  De ce nu se face parcare peste Cuejdi, de la mall piață până la Agnes Toma pe Orei. Nu întrebarea sunteți de acord sa vi se ia bani abuziv?Din simplul fapt că nu sunt locuri îndeajuns. Nu putem să recunoaștem că nu sunt și cei care le place să iasă în evidenta.

 53. Stan Mioara spune

  Nu, sa facă parcări unde sa poti lasă masina daca ai treaba la unele instituții sau magazie ,si atunci cand mergi in vizita la cineva nu ai unde parca .sa se lase locuri pentru asa ceva

 54. Ramona Loredana spune

  Este clar ca spun da doar oamenii care sunt pietoni. Sunt atatea lucruri de facut in acest oras si voi va ganditi la asta, normal e o metoda pentru a da banul jos. Sa se faca locuri de parcare ca așa e normal. Dar la noi in Romania nu se poate si nu se va putea niciodata, asta e trist. Cand va fi sfarsitul lumii ar putea venii toate natiile la noi ca si asa suntem cu 100 de ani in urma. :/

 55. Elena Axinte spune

  Doar cele care staționează mult timp in locuri nepermise,incurcand pe alții,sau traficul…de la caz,la caz…nu așa , aleatoriu ,doar de dragul taxei ,amenzii… Și cele care trebuie duse la fier vechi,abandonate… ocupând locuri… ce ar putea fi folosite altfel…spre încântarea ochiului…!

 56. Oanea Stefan spune

  vrem drumuri parcari si conditii ca platim taxe noi vrem respect

 57. Anca spune

  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul în interesul legii formulat de Avocatul Poporului şi a stabilit că procedura de aplicare a măsurii de ridicare a vehiculelor staţionate/oprite neregulamentar pe partea carosabilă nu poate fi reglementată prin hotărâri ale consiliilor locale. Deci total in afara legii aceasta actiune!

  1. Dragoș spune

   Art.203 din HG 1391/2006 modificat prin HG 965/ 2016 ….ridicarea vehiculului este reglementată expres ca o măsură tehnico-administrativă! Ciocu’ mic….acum suntem noi la putere…

 58. Constantin Munteanu spune

  Nu ! Din așa ceva a făcut o afacere veroasă primarul Poteraș (nume predestinat) din sectorului 6 din București iar acum ori dă cu subsemnatul, ori deja se odihnește pe banii românilor în inchisoare, exact nu știu, că numai grija lui nu o am. Întâi să se facă locuri de parcare – chiar și parcări supraetajate, ca în alte țări civilizate -, apoi să se ridice mașinile, pentru că vii urgent cu mașina în oraș să rezolvi o problemă și pierzi o oră-două să parchezi și să ajungi apoi unde ai nevoie. Oricum, până va ajunge și în România serviciul UBER, va mai trece ceva timp.

 59. Mihai Pantilimon spune

  Caci munca cinstita este grea.

 60. Robert Sandu spune

  Da dar doar daca faceți mai multe locuri de parcare

 61. Augustin Ionut spune

  Nu. Faceti mai intai parcari suficiente.

 62. Angela Maftei spune

  Revizuiti parcarile! !!!!!!

 63. Lili Bortisca spune

  Nuuuu

 64. Cristi Gold spune

  Nuuuuuuu

 65. Rosu Maria spune

  Mai intai trebuiesc date alternative…sa se faca parcari si apoi luate masuri.

 66. Istrate Silica spune

  Intai oferiti si abia dupa aceea cereti!

 67. Ionelia Fejer spune

  Sa își facă treaba cine este în drept dar până una alta noi suntem cei care suntem buni de plată cu toate autoritățile toți sunt o apă și un pământ !

 68. Margareta Constantin spune

  Nu. Sa- si faca treaba cei de la politia locala ca si asa iau bani de pomana. Ei ce pazesc?

 69. Viorel Blaga spune

  Da dar numai pe cele ale Politiei,Primăriei si Prefecturii.

 70. Jo Hnny spune

  Sunteți de acord ca fiecare pieton să fie călcat pe trecere, că doar nu plateste nici o taxa pentru strazi si totusi vor trotuare, semafoare si conditii decente…este destul de asemanatoare intrebarea,chiar daca locuiesc in Dumbrava si imi parchez masina in curte. Dar apropo’ …stiti ca draciile acestea de machinette pt plata parcarilor,aduse de prin Italia,dupa ce mai multi locuitori ai Romei, au dat in judecata primaria si au avut castig de cauza in instanta,au fost scoase si aduse pe’aci,ca la prosti inca merge,dar sentinta data la Roma,a spus clar : „ca asfaltul intra in taxa de drum,daca este sa vorbim strict despre strazi si nu despre parcari private sau cu plata. Seara buna voua!

 71. Cornel spune

  Daca vine la tine un instalator un electrician un zugrav un faianțar o mașina cu materiale.
  Ce ziceți s=ar face abuzuri?

 72. Dinu Iliescu spune

  Parcarile private trebue sa functioneze doar de la ora 20 seara pana dimineata la 8 altfel orasul este sufocat de masini in timp ce mii de parcari private sant goale.Asa ca santem constransi sa facem cumparaturi sau sa luam cafeaua doar la centrele comerciale cu parcare !Cei de la primarie ar trebui treziti sa vada cum fac alte orase mai mari !

 73. Ionut Anton spune

  Daaaa

 74. Lory Cm spune

  De acord chiar de azi

 75. Ionut spune

  Nu sant deacord cu ridicarea masinilor.Prima data faceti parcari sa avem unde parca masina in siguranta si aparatele de taxat sa functioneze si cu bancnote de 1 sau 5 lei.Din cauza asta ca nu ai la tine monezi pt parcare lasi masina pe locul altuia sau aiurea.Asta e o alta metoda de imbogatire a unor smecheri.Mai avem putin si o sa ne ridice si pe noi de pe strada pe motiv ca nu mergem in sir indian sau ca santem prea multi pe trotuar ,si atunci astia care santeti acum deacord sa se ridice masinile si tot comentati cu „daaaaaa” ce o sa ziceti tunci tot „daaaaaa”ca au dreptate alesii nostrii,ca santem prea multi nu?

 76. Mirel Andrisoaei spune

  Problema parcarilor sar rezolva numai daca între orele 8_16 toate parcarile de resedinta din oras sa fie libere.

 77. Maria Onea spune

  Da mai ales cele care parchează in ușa magazinelor.

 78. Elena Mierlici spune

  După criza de parcări, nu e corect.

 79. Costi Costa spune

  Total ilegal

 80. Niculina Costan spune

  O afacere di milioane pentru mafioti

 81. Valentin Buduroes spune

  Este suficientă o amenda,asta in cazul in care veti reusi sa asigurați loc de parcare pt.toti .

 82. Cornelia Si Sebastian Cuptor spune

  Oooo, daaaa!! Poate asa vor invata si neregulamentarii…

 83. Agafitei Nicolae spune

  Toate femeile sunt deacord ca ele nu au treaba cu parcarea…..au fraieri..

 84. Chirila Ana Mihaela spune

  Pînã îți iei mașinâ și te duci la un prieten și o parchezi unde poți

 85. Cristina Popa spune

  Daaaaa

 86. Ababei Andrei spune

  Wtf bineînțeles!!!

 87. Lacramioara Orza spune

  Da!De cate ori plec la cumparaturi,cand ajung acasa cu ele si parcarea e mereu blocata de altii si trebuie sa stau dupa ei ca sa nu cobor de 7ori !nu au 1leu de parcare?sau blocheaza accesul la scara blocului !si asa aleia e destul de stramta!

 88. Mihai Mihai spune

  Da cele parcate pe trotuar .

 89. Nicu Butnaru spune

  Mai întîi să avem locuri de parcare si apoi să se ridice masinile parcate neregulamentar

 90. Marius-lucian Budeanu spune

  Ar trebui ridicate mai întâi mașinile abandonate care nu mai circulă și ocupă locuri degeaba !

 91. Paul Paul spune

  Sunt din galati si m-am plimbat o ora sa gasesc un loc de parcare. Voi puneti carul inaintea boilor.

 92. Clement Negurita spune

  NU,pentru ca deja ne jăcmănesc cu cele existente, amenajate ilegal.

 93. Carmen Tutoveanu spune

  Faceti parcari apoi legiferati ridicarea masinilor parcate ilegal.Ne-am saturat de abuzuri care imbogatesc pe cei care administreaza firmele de ridicare a masinilor!

 94. Constantin Capatina spune

  Faceti parcări ,si după aia sînt de acord nebunilor!!!

 95. Sandu Goia spune

  PARCARI ….PARCARI ….dupa aceia …OK

 96. Gabriela Balan spune

  Da, sunt de acord.

 97. Clement Negurita spune

  Nu ! Faceți întâi Parcări regulamentare si apoi întrebați.

 98. Elena Apostol spune

  Da .

 99. Angela Pavaleanu spune

  Daaaaaaaaaa!

 100. Ciumanghel Mihai spune

  sa se faca parcari mai inatai pentru fiecare masina

 101. Sorin spune

  Ce însemna neregulamentar? Pentru parking are un înțeles și pentru politie alt înțeles. Nu sunt de acord cu ridicarea. Amenda este foarte legală. Și amenda trebuie aplicată de politie nu de șmecherii de la parking.

 102. Natea Ana spune

  Nu, atat timp cat nu sunt locuri de parcare amenajate. Eu stau in fata unei institutii, nu gasesc niciodata in timpul zilei parcarea libera, platesc la societatea PARKING, care cred ca ar trebui sa-mi ia numai jumatate din taxa pe care o platesc, cei care vin la institutie nu au acces cu masina in institutie, nici locuri de parcare pentru persoanele care au treaba la ei, cum dealtfel sunt multe alte institutii pe care nu le intereseaza aceste aspecte.

 103. Nelu Paca spune

  Da.

 104. Albert Duntu spune

  Nuu

 105. Vica Vica spune

  Sunteți puțin nebuni cred,.

 106. Marian Oneea spune

  Nu!

 107. Ana Magdalena spune

  PAI DE CE SA NU FIM DE ACORD???E NORMAL SA SFIDEZI LEGEA?? EU STIU O PARCARE UNDE STAU MASINI CARE SE VIND LA MINA A TREIA SI NU PLATESTE NIMENI LOCURILE DE PARCARE (VO 5 SAU 6) PE CIND CEI CARE LOCUIESC IN ZONA SI NU FAC TRAFIC PLATESC SI LOCUL DE PARCARE SI …EVIDENT IMPOZITUL PE TEREN SI INTERESEAZA PE CINEVA DIN PRIMARIE???E AUTISTI ????

 108. Mihai Dinvale spune

  NU ….E PROPRIETATE PERSONALA MASINA!!

 109. Rosca Elena spune

  Cu o conditie:amenajarea de parcari suficiente,chiar si cu plata,atat pentru cetatenii orasului cat si pentru cei ce vin in vizita sau celor ce lucreaza afara si vin sa-si faca vacanta!!!Doar asa puteti lua masuri,creind conditii si avand respect!Succes!!!

 110. Toma Ciuperca spune

  Nu ,pentru cà pot crea daune la autoturisme , daune pe care nu le recunosc si trebuie sa te judeci cu ei si nu ai posibilitatea sà demonstrezi !
  Mai bine sà nu-ti atinga masina !!!!
  Plàtesti pentru faptà…dar masina nu o atinge nimeni .

 111. Dina Adina spune

  La 1 Mai unde sunt parcări amenajate ? Daca ajungeți vreunul dintre dv. care sunteti de acord cu ridicarea mașinii cu vre-o treaba prin zona unde parcati?!!!!

 112. Manuela Terenteac spune

  La muncă la furat, dai amendă dacă este cazul și, punct

 113. Cercel Ovidiu spune

  Cu hotărâre judecătorească sunt de-acord

 114. Doru Beldiman spune

  Parcari de ce nu se fac? Apar fel de fel de tonete….se castiga bine cu tonetele?

 115. Lenuta Tofan spune

  Da cele parcate pe trotuare .

 116. Manuela Terenteac spune

  Nu
  Dacă pt o urgenta opresc

 117. Lili Vasiliu spune

  Normal ar fi sa valorificati toate spatiile care ar putea fi folosite pt a amenaja alte parcari !Locuiesc in Maratei si in spatele blocurilor sau intre blocuri , cu un pic de pricepere si bunavounta sar creea multe locuri de parcare !Oamenii isi lasa de nevoie nasinile pe unde apuca !!!(unii )!

 118. Gheorghe Dunare spune

  Ha ha ha….posibil a mea a ta dar nu a lor!

 119. Gica Apetrei spune

  In primul rand domnule primar, faceti parcari si dupa aia puteti sa introduceti astfel de masuri restrictive!

 120. Ana Maria Topliceanu spune

  Li se pare ca nu au facut suficienti bani si nu mai stiu cum sa mulga? Sa le fie rusineeeee! Sa faca intai locuri suficiente de parcare si apoi sa se gandeasca noi profituri!

 121. Petronela Marcoci spune

  Nu.

 122. lucia gheghesan spune

  sunt f.curios sa vad cum ridicati masinila care sttioneaza pe str.privighetorii la ANAF.

 123. Andrei Ionutz spune

  Creati locuri de parcari chiar si subterane. Nu va ganditi la numai cum sa sanctionati si sa luati bani nebunilor ca va desfiintam!!!

 124. Raluca Oana Roibu spune

  Cine voteaza „Da” habar nu are ce inseamna lucrul asta.
  Daca pana si la Bucuresti s-a renuntat la aceasta practica.
  Sa se faca parcari ca loc este!

 125. Doru Stachie spune

  Nuuu

 126. Ioan Mexicanu spune

  AMENDA CIT PREVEDE LEGEA SI AVERTIZARE DACA SE MAI INTINPLA.

 127. Mircea Laza spune

  Întâi parcări si după …

 128. Mihaela Acozmei spune

  NU Dar sa li se dea o amenda mai usturatoare

 129. Dorel Branzei spune

  Nu ,este un bun personal ,petru care tot omul plăteşte taxe $i impozite.
  Asta înseamnă hoție la drumul mare !
  Amendă căt prevede legea și atât.

 130. Ioan Valentin Jitariu spune

  Da

 131. Xettex Ovidiu spune

  Ridicate si soferii batuti!!!

 132. Ioan Valentin Jitariu spune

  Da doar cele neregulamentare ok și ce-i care parchează în parcările cu dizabilități

 133. Pletea Gheorghe spune

  Aveti atitea ruginituri care ar trebui strinse mai intii

 134. Marina Magdalena Cucoara spune

  NU!!!

 135. Pletea Gheorghe spune

  Culgeti mai intii toate rablerele de prin parcari!

 136. Elena Iuliana spune

  Nu … in darmanesti unde intoarce troleibuzul nu este nici un fel de parcare nici cu plata nici fara plata trebuie sa ajungem pana in parcarea de la Orion pt.a parca si nici acolo nu se stie daca găsești loc sau nu ,daca parchezi pe un loc privat vine proprietarul si te ia la intrebari….. Mai intai faceti locuri de parcare si apoi treceți la sanctiuni, pana atunci nu va apropiati de autoturisme, daca ar fi locuri nu s ar parca de a moaca…

 137. Carmela Petrescu spune

  Se mai prefigureaza vreo oportunutate de afacere pentru vreun „binecuvantat”?

 138. Dianadiana Diana spune

  Nu! Faceți parcări întâi! Pe Cuejdi se mai poate prelungi parcul& parcarea!

 139. Sorin Demetrescu spune

  Stimata doamna recurgeti la logica – omul parcheaza unde apuca pentruca nu are unde parca s-au pentru unii trebuie desenat ca sa inteleaga.

  1. Ionelia Fejer spune

   Asta ziceam si eu nu altceva .

 140. Violina Paduraru Paduraru Vio spune

  daaaaaaaaaaaaaa

 141. Sorin Demetrescu spune

  ABERATII>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  1. Ionelia Fejer spune

   Asta ziceam si eu ca nu sunt parcări pe mine nu mă interesează voturile dar nici dumneavoastră nu sunteți Roman cred de nu ma înțelegeți

 142. Alex spune

  Ideea de fluidizare a traficului ar trebui sa fie scopul oricarei actiuni impotriva celor care parcheaza neregulamentar, acuma ganditi si voi daca va fi mai fluid traficul cu o singura banda blocata de un tembel…sau cu doua benzi blocate de un tembel si camionul de ridicari….ridicarile nu sunt eficiente fin punct de vedere a fluidizarii traficului si a sigurantei rutiere, doar din punct de vedere financiar sunt.

 143. Ionelia Fejer spune

  Nu pentru că nu sunt parcări ,în primul rând că sa putem vorbi despre ridicarea autoturismelor din locuri necorespunzător parcate

 144. Robert Si Daniela Botu spune

  Da

 145. Mihaela Baghiu spune

  Când locurile de parcare sunt goale , da

 146. Acojocaritei Cristiana spune

  Nu. Destul ca va bateti Joc de oameni cu parcarile administrate de parking, care nu pot fi folosite decatdaca sunt contractate. DECAT SA RISC SA MA INCALTE CU CARACATITA INTRUN LOC NECONTRACTAT, MAI BINE RISC O AMENDA INTRUN LOC NEAMENAJAT. SUNT MAI RAI CEI DE LA PARKING DECAT POLITIA…. SI, SUNT CONVINSA CA 90 %DIN SOFERI, NU PARCHEAZA ATAT DE GRESIT INCAT SA INCURCE, SI CHIAR AU O URGENT A. Restul de 10% sunt smecherii” care isi ” permit”!!! NU MI SE PARE CORECT SA SUFERE TOTI PENTRU UNUL 😉

 147. Sorin Demetrescu spune

  NU edililor care umblati numai dupa voturi, voi faceti locuri de parcare, nu puneti noi biruri pe bietii oameni ale caror viata e vai de mama lor. Sa va fie clar.

 148. Andreas Simin spune

  Prea mic orasul, nu cred ca se fac ambuteiaje extreme…nu poti pune un rechin intr-o cana cu apa asta e culmea

 149. Irina Filimon spune

  Sunt multe mașini care staționează aiurea blocând circulația deși pe același sens de mers există locuri de parcare disponibile. Unii vor să lase mașina lângă ușă de intrare în magazin …..nu cumva să se miste puțin.

 150. Vicu Vicu spune

  Doar pe bulevarde. Accesati fonduri europene pentru parcari subterane..daca nu..demisia.

 151. Irina Filimon spune

  Da

 152. Ioan Gagerau spune

  Da. Dar cei care fac daune la masina, sa le plateasca fara a face sa sufere propietarul masinii!

 153. Ciprinela Si Dorin Teacu spune

  Ridicarea mașini din locul unde ai lăsat-o este FURT

 154. Maria Rusu spune

  Nu sunt de acuord

 155. Relu Albert Brinzei spune

  Daaaaaa

  1. Bogdan Yo spune

   :))))

 156. Stefan spune

  De acord, numai sa nu se faca selectiv si sa se aplice masura in TOATE zonele unde se parcheaza neregulamentar!Cred ca ar fi suficient si daca s-ar da amenzi in fiecare zi, fiindca cei care parcheaza cu nesimtire sunt cam aceiasi.

  1. Denis spune

   Oare banii din parcările din oraș nu trebuiau să intre în primărie și apoi să fie reinvestiți in alte parcările? Este o clădire lângă CECul de pe Cuejdiu, care cred că va intra în patrimoniul primăriei datorită datoriilor, acolo să fie mutat tot ce este în „malul” de pe apă și clădirea de pe apă să redevină parcare.
   Un sfat pentru Pietreni . Hai sa le dam noi idei edililor noștri, daca ei nu au deși sunt niște oameni bine plătiți care sa vină cu soluții benefice cetățenilor. Încă o treabă nerezolvată de edili, este câinii maidanezi. Salubritasul are o echipa care numai de câini nu de ocupă . Iubitorii de animale, să meargă la padocuri să adopte unul sau câți vrea, dar să facă dovada că are spațiu pentru câine, doar avem norme europene care trebuiesc respectate.

 157. Ciobotariu Gabriel Ionut spune

  Nu

 158. Catalina Ilarie spune

  Nuuuuu

 159. Tiberiu Negura spune

  Nu

 160. Alina Florea spune

  Poate mai multe parcări întâi….spre exemplu la piata mare….azi am căutat pret de o ora o parcare acolo si tot nu am găsit ….e piata si mai e si molul unde toata lumea are ceva acte de făcut dar parcare pt clienti sau mai bine zis cetatenii care plătesc pt înmatriculare persoane sau auto….stau la cozi interminabile…iar masina parcată pe unde se poate….asta ar lipsi dupa o zi de stat la coada sa nu iti mai găsești masina…..

 161. Ioana Scurtu spune

  Nu.Destul ca s-a cumparat tot Piatra Neamtul si daca vii din alt oras trebuie sa fii inventiv,sa gasesti si tu un coltisor unde sa iti parchezi masina.Si parchezi.La mama naibii,unde ba sunt caini care te impiedica sa cobori din masina,ba aurolaci care se uita ciudat la tine,mai ales daca esti singur.Mi se pare o tampenie cu atatea locuri de parcare cumparate!!

 162. Ungureanu Tutu Emil spune

  Daaaaa!!!!!!!!!!

  1. Ungureanu Catalin spune

   Si caruteleeeeeeeeeee

 163. Anton Andrei Gabriel spune

  Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 164. Lili Bulgaru spune

  Da , sunt mai multe masini decat oameni !!

  1. Sescu Felix spune

   Cred ca la viata ta n. ai avut nici bicicleta

 165. Cez U Lici spune

  De parca ar conta ..

 166. Ramona Savu spune

  Mai mult mi-as dori sa se revina la forma si conținutul initial al HCL 19/2005 (Daca nu greșesc), capitolele referitoare la parcarile de resedinta, când era totusi permis sa parchezi pe locurile altora intre orele 8 si 16. Pentru ca in acel interval orar majoritatea avem treabă in oraș, si nu doar in fata blocului.

 167. Razvan Muraru spune

  Alte firme fantoma alti bani din bugetul primăriei….intr un oras atat de mic si linistit credeți că avem nevoie de parcari(toate cu plată) pentru a atrage turiștii?????? Industrie nu mai avem….savinestiul si reconstrucția au cazut de mult….da asta este singura solutie sa mai punem bani la bugetul primăriei si de acolo sa suga…..mă abțin…

 168. Barticel Veta Elisabetta spune

  Daaaaaaaaaa

 169. Luminita Moscu spune

  Da și faceți fraților parcări , că sânt sufocante toate străduțele ,nu poți să te mai strecori pe nicăieri

  1. Ioana Scurtu spune

   Se vede ca nu conduceti si nici proprietara de masina nu sunteti 😂😂

  2. Mary Pruteanu spune

   Eu conduc si am masina…nu stau in Piatra,vin la mama….unde ar trebui sa parchez,daca n-as avea vecini ingaduitori?

 170. Chirila Anca spune

  Daca acest lucru se intampla deja in orasele mari din tarile civilizate, inseamna ca reprezinta o metoda eficienta indreptata impotriva celor care incalca legea.

 171. Alina Manole spune

  Amenzi și gata

 172. Andrei spune

  Da sunt complet de-acord sunt multe mașini abandonate care ocupa spațiu degeaba

 173. Radu Rock spune

  Dar se poate sa le ridice si in timp ce sunt la semafor?

  1. Ioana Scurtu spune

   Astia sunt in stare…😂😂😂Astepti verdele si deodata se ridica masina 😂😂😂

 174. Dana Ilea spune

  Nu

 175. Pricope Gianina spune

  Daaa

 176. Lucian Tifui spune

  Nu

 177. Viorica Vio spune

  Nuuuuu!!!!!

 178. Valeria Tatu spune

  Faceti parcari pt toti proprietarii de masini din oras, daca nu, sa le desfiintati pe cele existente care nu sunt suficiente.

  1. Anca Delia Topoliceanu spune

   Unde naiba să mai facă parcări?!? Deja e asfixiat orașul!

  2. Oana Elena Tablan spune

   Se pot face parcari subterane

  3. Anca Delia Topoliceanu spune

   😂😂😂 Roagă- te să mai trăiești încă vreo 100 de ani până vei vedea parcări subterane!

 179. Vacaru Ionut spune

  Da!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate