Ionel Arsene aduce la Neamț cea mai performantă tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19

9

Nemțenii vor avea acces la cea mai performantă tehnologie din lume pentru tratarea COVID-19. Este vorba despre tratamentul cu plasmă hiperimună, recoltată de la pacienții convalescenți, recuperați. De acest tratament pot beneficia pacienții în stare gravă, cu simptomatologie COVID-19. Despre acest lucru am scris mai multe aici (click).

Acest tip de tehnologie nu se află încă nici în dotarea multor spitale universitare din România sau în spitale foarte mari din lume. Faptul că o să avem la Neamț o tehnologie cu care putem salva chiar și cazuri foarte grave de pacienți cu coronavirus este o minune la care nu se aștepta nimeni.
Să putem trata la Neamț cazurile grave de COVID-19, pe care nu le poate trata aproape nimeni? Cine credea că vom vedea așa ceva?

„Dragi nemțeni, vă împărtășesc bucuria imensă pe care o trăiesc! În urma solicitărilor făcute către Besmax Pharma Distribution, în această seară am primit răspunsul la apelul meu și un echipament complet de colectare plasmă, va ajunge în cel mai scurt timp, la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Echipamentul va avea și 1000 de kituri de colectare plasmă umană, astfel că nemțenii care au COVID-19 vor fi tratați asemeni bolnavilor din China, SUA, Coreea de Sud, Israel, Italia, Germania, Franța, Elveția, Marea Britanie și alte țări care au implementat această terapie, cu succes. Alte trei aparate similare, toate produse în Germania, vor fi donate Ministerului Sănătății, care le va direcționa unor importante clinici din țară. Iată, spitalul nostru va fi în rândul celor care beneficiază de cea mai înaltă tehnologie în domeniul tratării pacienților cu coronavirus! Azi, acum și aici, primind această veste bună, vreau să îi mulțumesc acestui OM deosebit, Florin Hozoc, CEO-ul firmei Besmax Pharma Distribution, care a făcut această donație pentru Neamț. Dragul nostru nemțean, primește prin mine, cele mai călduroase mulțumiri și cea mai sinceră recunoștință, a mea și totodată a nemțenilor noștri! Să îți dea Dumnezeu sănătate și bună răsplată! Sângele apă nu se face și în cele mai grele momente, Dumnezeu lucrează prin oameni!”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

FOTO: Ionel Arsene

9 Comentarii
 1. George spune

  Felicitarii Domnului Arseni ,altii nici acum nu se opresc din rautate ,vin cu reprosuri ,de ce i sa dat numele dl. Arseni ? lasati domnilor sa se vada cine este peucupat de noi .Acesta este motivul pentru care Dumnezeu sa suparat pe noi ca nu mai terminam cu ura ,dusmania ,goana dupa imbogatire de pe spinarea altora .

 2. Pavel spune

  Trebuie sa fim mandri de acest minunat om ,Florin Hozoc si cinste parintilor sai !
  Este important poate si omul care l-a ascultat ,l-a contactat …Deci, dl Arsene merita o nota de zece !
  Nu avem atatea exemple de mari genii si oameni altruisti care au vrut sa ne faca bine si nu s-a gasit nimeni sa-i asculte !?
  Pentru ca am fost internat la Contagioase am vazut cu ochii mei cum stau lucrurile si apreciez foarte mult munca oamenilor de acolo !
  Acum ,cand iata vor putea trata bolnavii cu o noua tehnologie , de Florii sa le daruim o floare !

 3. banditul spune

  L-a avut acasa si acum il aduce la spital?

 4. ROCA C-TIN FLORIN spune

  Doamne ajuta!Respect d-ului Ionel Arsene pentru implicarea directa in ridicarea standerdelor din Spitalul Judetean !Multa sanatate la toata lumea!Dumnezeu sa binecuvanteze Piatra-Neamt si Romania!

 5. Gradinaru Neculai spune

  Felicitări domnului Arsene pentru această realizare. Stimă și respect. Doresc să aveți cât mai multe realizări în domeniul sănătății și în toate domeniile de activitate. Mult succes.Acum trebuie să-și demonstreze profesionalismul personalul de specialitate din domeniul sanitar. Le urez mult succes.

  1. Dante spune

   Cand va ajunge cu adevarat acest echipament?? Luna viitoare, anul viitor?? Ministrul sanatatii nu a spus nimic cum ca un al patrulea aparat ar ajunge prin donatie la Spitalul Judetean Neamt….??Nu era mai bine daca dl.Arsene reformula alfel anuntul asta??

 6. Arsene fan spune

  Asa frate esti om! Datiar Dumnezeu sanatate!

 7. Dl Scarbescu spune

  Din câte știu un comentariu trebuie scris Intr un limbaj decent,sa nu înjuri,sa nu calomniezi.Am trimis și eu un comentariu scris foarte decent,e adevărat ,ușor critic și nu îl văd publicat.Se publica doar comentariile laudative ?

  ADMIN: Ați comentat că ”Oare nu era mai bine să spuneți că dl în cauză a donat acest aparat fara sa fi mentiont numele dl ui Arsene ”
  Mare dreptate aveți …am zis fără politica din acest motiv a fost cenzurat comentariul dumneavoastră care instiga la scandal.
  Atata timp cât in articol este postată corespondenta in care se vede clar ca domnul in cauza se adreseaza lui Arsene și dumneavoastră comentați fix invers nu pot concluziona decât că sunteți un postac ”motivat” sa faceți atmosferă și să duceți lumea în eroare. Aceste manipulări le puteti face oriunde dar nu la noi in ziar.
  Să vă mai spun că aveți peste 10 identități cu care ati comentat pâna acum ?

  https://www.ziarpiatraneamt.ro/wp-content/uploads/2020/04/92548142_2439757152791627_7739210478148124672_n.jpg

 8. Scutaru vasile spune

  E prea frumos sa fie adevărat
  Doamne ajuta!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate