Intersecția semaforizată de la Căciulești – Girov a redevenit funcțională (FOTO/VIDEO)

0

La sfârșitul săptămânii trecute informam că semafoarele din rău famata intersecție de la Căciulești – Girov nu erau funcționale de ceva timp.

Citiți și: După investiții masive, intersecția de la Girov este iar fără semaforizare (FOTO)

Potrivit prefectului Adrian Niță, în urma verificărilor din teren, se pare că defecțiunea a fost provocată de faptul că unul dintre semafoare a fost ușor lovit de o mașină.

DRDP Iași a demarat între timp procedurile de achiziție pentru a înlocui semaforul defect. În prezent, semafoarele sunt alimentate din două surse: panouri foto-voltaice pe timp de zi și rețeaua de curent a comunei Girov pe timp de noapte.

„Exista și posibilitatea ca soluția adoptată pentru alimentarea cu energie electrica din doua surse, panouri foto-voltaice și curent de la rețea, să afecteze buna funcționare a semafoarelor. Totodată, îmi doresc să reevaluăm situația în teren și să identificăm soluții pentru a realiza acolo un sens giratoriu.”, spunea prefectul de Neamț la începutul acestei săptămâni.

Până la noi modificări în această intersecție, singura cu semafoare aflată în administrarea celor de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, autoritățile au informat astăzi că s-a remediat problema cu semaforul de la Girov si la ora actuală totul funcționează așa cum ar trebui. Chiar și așa, vă rugăm circulați cu atenție și adoptați conduita preventivă pe acest tronson de drum care a făcut nenumărate victime în decursul timpului.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate