Prefectul Adrian Niță, despre situația semaforului de la Girov

1

De aproximativ 10 zile nu mai funcţionează semafoarele din intersecţia de la Căciulești- Girov. Prefectul Adrian Niță a declarat că va reevalua situația astfel încât să se identifice soluții pentru realizarea unui sens giratoriu:

Urmare a sesizărilor venite din partea cetățenilor, am verificat de săptămâna trecută care este situația. Se pare ca unul din semafoare a fost ușor lovit de o mașina și asta ar fi provocat defecțiunea. Cei de la drumuri nationale mi-au transmis că sunt demarate procedurile de achiziție pentru a remedia problema.

Exista și posibilitatea ca soluția adoptată pentru alimentarea cu energie electrica din doua surse, panouri foto-voltaice și curent de la rețea, sa afecteze buna funcționare a semafoarelor.

Totodata, îmi doresc să reevaluăm situația in teren și sa identificam soluții pentru a realiza acolo un sens giratoriu.

Pana la remedierea problemelor, rog participanții la trafic să circule cu atenție în zonă, respectând prevederile legale cu privire la adaptarea vitezei de deplasare și de acordare a priorității!

Adrian Niță – Prefect

Pe aceeași temă:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Joker spune

    Băi esti prost? Semafoarele sunt foarte bune ce sens giratoriu??? Trageți curent de la un stalp ce i asa dificil, acumulatori, sistem solar, etc. Sunteți de toată jena, sunteti jalnici, mai bine închideți drumul, nu i mai simplu, înainte sa cada podul 😀😀😀 si ăla mai are o mică perioadă si se duce.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate