Infracţiuni într-o veselie

0

În ziua de 23 iulie, în jurul orei 14.40, un echipaj de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat pe P. Dănuţ, de 42 ani, din municipiul Roman, care conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, având permisul de conducere reţinut din data de 21 mai 2010. I s-a întocmit dosar penal.

În seara de 24 iulie, în jurul orei 23.30, un echipaj de poliţişti rutieri l-a depistat pe P. Vasile, de 26 ani, din Roman, judeţul Neamţ care conducea un autoturism pe DJ 207A, în localitatea Sagna, judeţul Neamţ, având o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal.

În seara de 24 iulie a.c., A. Dan, de 37 ani, din Piatra-Neamţ, care conducea un autoturism pe DC 145, în comuna Gârcina, avea o concentraţie de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 24/25 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ l-au depistat pe B. Gabriel, de 23 ani, din comuna Dobreni, care conducea un autoturism pe DJ 155I, în comuna Grumăzeşti, judeţul Neamţ, având o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

În seara de 24 iulie, în jurul orei 23.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Piatra¬Neamţ l¬au depistat pe B. Sorin, de 43 ani, din comuna Borleşti, care conducea un autoturism pe DJ 156A, în localitatea Borleşti, având o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul orăşenesc Roznov unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 24/25 iulie, poliţiştii l-au depistat pe T. Mihai, de 29 ani, din comuna Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, care conducea un autoturism în interiorul localităţii Dumbrava Roşie, având o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 24/25 iulie, Serviciul Rutier Neamţ l-a depistat pe A. Răzvan, de 20 ani, din Piatra-Neamţ, care conducea un autoturism pe strada Eroilor, având o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul judeţean Neamţ unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibaţiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 24/25 iulie, F. Iulian, de 21 ani, din Piatra-Neamţ care conducea un autoturism pe strada Petru Movilă, din Piatra¬Neamţ,a fost depistat având o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 24/25 iulie, un echipaj de poliţişti de la Poliţia oraşului Tg. Neamţ l-a depistat pe G. Stelian, de 41 ani, din Tg. Neamţ, judeţul Neamţ, care conducea un autoturism pe strada Ion Creangă, din Tg. Neamţ, având o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 24/25 iulie, un echipaj de poliţişti rutieri l-a depistat pe M. Petru, de 41 ani, din Roman, judeţul Neamţ, care conducea un autoturism în comuna Ion Creangă, având o concentraţie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 24/25 iulie, în jurul orei 03.45, un echipaj de poliţişti de la Poliţia oraş Tg. Neamţ l-a depistat pe J. Mihai, de 41 ani, din comuna Vânători Neamţ, care conducea un autoturism pe DN 15B, având o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 24/25 iulie, un echipaj de poliţişti de la Serviciul Rutier Neamţ l-au depistat pe A. Liviu, de 26 ani, din Piatra-Neamţ, care conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Crăcăoani, având o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 24/25 iulie, un echipaj de la Poliţia oraşului Tg. Neamţ l-a depistat pe N. Sebastian, de 21 ani, din comuna Agapia, judeţul Neamţ, care conducea un autoturism pe strada Veronica Micle, din Tg. Neamţ, având o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate