Informare de ultima oră: se oprește apa în Piatra-Neamț începând cu ora 09.00. Peste 10 străzi afectate

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi 07.03.2022, în intervalul orar 09.00-15.00 în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Izvoare, Transilvaniei, Banatului, 1 Mai, Primăverii, Cracau, Mărăști, Terasei, Zefirului, Aurel Băieșu, Transilvaniei, Pescăruș, Dunării și Munteniei.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate