Independenții Sebastian Burduja și Andrei Carabelea mulțumesc alegătorilor pentru încrederea acordată

3

Independenții Sebastian Burduja și Andrei Carabelea au făcut în acestă dimineață primele declarații după încheierea alegerilor parlamentare și afișarea exit-pollurilor.
Cei doi candidații au ținut în primul rând să mulțumească alegătorilor pentru cele aproape 7.000 de voturi acordate.

Sebastian Burduja, candidat independent la Camera Deputaților: „Mulțumim celor aproape 7.000 de nemțeni care ne-au acordat votul. Este o mare răspundere, un semn extraordinar pentru noi când ai 7.000 de oameni gata să lupte pentru o „Românie pe bune, să voteze pe bune”. Mulțumesc din suflet voluntarilor noștri, oameni care au renunțat la foarte multe. Au făcut sacrificii personale enorme ca să fie aici. Suntem onorați de votul nemțenilor, de cei care ne-au acordat încrederea.
Am avut o campanie bazată pe bun simț, pe valori, pe proiecte. Am mers pe o campanie pozitivă în care nu am avut niciun conflict cu nimeni. „România pe bune” necesită răbdare, necesită perseverență, necesită o luptă pe termen lung. „Obligatorie nu este biruința, ci lupta”, ca să-l citez pe Nicolae Steinhardt.
Vreau să închei cu un mesaj optimist. În două luni de zile să pleci doar cu voluntari, cu un buget foarte restrâns, cu resurse umane și financiare limitate în comparație cu principalii competitori electorari și să ai 7.000 de voturi, să ai secții de votare în care bați PSD-ul sau PNL-ul… e un lucru mare de tot.
E meritul echipei și al nemțenilor care ne-au acordat votul.”

Andrei Carabelea, candidat independent la Senat: „Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați permis să ne înfățișăm alegătorilor nemțenilor. Mulțumesc celor peste 100 de voluntari și oamenilor care au contribuit financiar la campanie. Voi face publice, în cel mai scurt timp,  toate datele privind cheltuielile și bugetul de campanie. Mulțumesc tuturor nemțenilor care au participat la vot, însă regret că județul nostru nu s-a clasat în „Top zece” în ceea ce privește prezența la urne. Sunt totuși încrezător, cele 7.000 de voturi pe care le-am primit ieri sunt un semn al speranței, al implicării unor oameni în construcția unui proiect extraordinar. […] Noi vom continua să construim, platforma Acțiunea Civică a Tinerilor se va dezvolta  în lunile ce urmează.
Vom lucra în continuare pentru a da o alternativă reală partidelor politice învechite cu care s-a obișnuit România în ultimii 27 de ani.”

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. paul bacosca spune

  lucru valabil ptr. toti cei care au castigat, sa-si respecte promisiunile electorale!! si sa ramana independenti in parlament!

 2. Mihai spune

  Alternativa nu-i una reala, in cel mai bun caz inlocuirea oamenilor din sistem dar sistemul ramane aceeasi. Heil Hillary!

 3. Dirin spune

  Felicitări !
  Ai primit mai mult decât PNL !
  E un semn al electoratului !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate