Cei mai talentați copii din centrele de plasament din Neamț au evoluat pe scena de la Curtea Domnească

0
Seara de duminică, 11 decembrie, a început la Târgul de Crăciun la Neamț, pe platoul de la Curtea Domnească, cu un spectacol de poveste oferit de copiii de la centrele de plasament din judeţ. Micuții au interpretat cântece ce au vestit apropiata Sărbătoare a Naşterii Domnului.
De asemenea, pe scenă au mai urcat Mara Elena Matasă, un copil talentat cu peste 40 de premii obținute la concursurile de profil din țară și străinătate și formația de instrumentişti „Season Band” din Iași, coordonată de Bogdan Fronea.
Ulterior, sub genericul „Cântece de Crăciun, de la daci şi până în zilele noastre”, Valentina şi Florin Mureşan, însoţiţi de Dara Melcea, au venit în faţa publicului cu un grupaj dintre cele mai frumoase colinde strămoşeşti.
Vremea plăcută a favorizat un public numeros care s-a bucurat de spectacolul oferit de micuți și de artiști. Crăciunul s-a simțit mai aproape, iar nemțenii au fost mai uniți.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate