Activitatea SPCLEP Piatra-Neamț înainte de alegerile parlamentare

0
spclepDuminica, 11 decembrie 2016, au fost eliberate 94 acte de identitate din care 82 carti de identitate si 12 carti de identitate provizorii. O carte de identitate provizorie a fost eliberata duminica la ora 20.30, cu jumatate de ora inainte de inchiderea sectiilor de votare.
Sambata, 10 decembrie 2016 s-au eliberat un numar de 73 acte de identitate, 69 carti de identitate si 4 carti de identitate provizorii.
In total, sambata si duminica s-au eliberat 167 acte de identitate din care 16 au fost carti de identitate provizorii.
Pentru 4 situatii, conform prevederilor legale, s-au eliberat, odata cu actul de identitate, si certificate de stare civila, un lucrator din cadrul Biroului de Stare Civila desfasurand activitate atat sambata cat si duminica special pentru aceste situatii.
In saptamana premergatoare alegerilor cererile cetatenilor au fost solutionate in 1-3 zile, cu exceptia cererilor care au necesitat verificari suplimentare, potrivit legii. In total, in perioada 05.12.2016 – 11.12.2016 s-au actualizat datele si s-au produs un numar de 455 acte de identitate din care 416 carti de identitate si 39 carti de identitate provizorii.
Nu s-a efectuat nici o deplasare cu camera mobila intrucat nu au existat solicitari in acest sens.
Comunicat Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate