Închiderea magazinelor la ora 18 este o prostie

2

Nu știm ce slugi le fac cumpărăturile celor care au luat deciziea cu închisul magazinelor la ora 18:00 și nici nu credem că stau la serviciu la un program normal ca toți românii. Românii termină serviciul pe la 16-17 si apoi se duc să mai facă niște cumpărături.

Dincolo de inepția măsurii care duce la aglomerarea magazinelor și nicidecum la distanțare socială, ne dăm sema cât de rupți de realitate sunt cei care guvernează: o gașcă de indivizi care nu au un program fix ca tot românul și care e foarte posibil nici să nu facă vreodată cumpărături, ci să mănânce numai la restaurante cu pretenții și să comande mâncare scumpă la domiciliu sau la camera de hotel unde stau.

Este incredibil cum niște oameni stabilesc să ne încalce drepturile și libertățile fără absolut nicio explicație logică, ci doar pentru că pot să o facă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Liliana spune

  La ce preturi au la cantina Parlamentului, cu siguranta nu mai face niciun parlamentar cumparaturi de la magazin. Isi iau probabil toata mancarea pentru familie de acolo. Cu 10 lei sa manaci doua feluri cu carne si desert nu este de ici de colo. Asa ca nu ii intereseaza pe parlamentari si pe guvernanti de unde iau salariatii obisnuiti cu 10 lei 2 paini la tava. Propun infintarea cantinei Parlamentului in toate orasele si satele din Romania. Ca sa avem si noi, alegatorii, mancarea alesilor la pretul platit de ei.

  1. Sorin spune

   Cazul meu: merg la supermarket umplu coșul și plec acasă. Durează 1,5 -2 ore. Cheltui 300 lei aproximativ.
   Important este că merg o data pe săptămâna sâmbătă sau duminică.
   Deci se poate, și nu e mare lucru. Asta doar daca vrei să trăiești și să nu mori de la un … virus.
   Apropo, știți cât creier are un virus?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate