Tragedie fără margini! O fată de 12 ani s-a spânzurat în această seară

0

O tragedie greu de descris în cuvinte s-a produs în această seară. O fată de 12 ani s-a spânzurat în locuința sa din Cisnădie, județul Sibiu. Trupul neînsuflețit a fost găsit de fratele ei, în vârstă de doar 9 ani, care și-a anunțat tatăl. 

„În această seară, în jurul orei 19,40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenţia echipajelor medicale şi a poliţiştilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în oraşul Cisnădie. Bărbatul fusese anunţat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconştientă„, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit AGERPRES.

Medicii şi poliţiştii ajunşi în apartament nu au mai putut decât constata decesul adolescentei, fiind prea târziu pentru a începe manevrele de resuscitare.

„În cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Cisnădie, s-a declanşat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care a survenit decesul fetei”, a spus reprezentanta IPJ Sibiu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate