Incendiu la un spital de psihiatrie. Câteva cadre medicale au fost rănite

0

Un incendiu a izbucnit în această seară la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Potrivit informațiilor din presa centrală, incendiul ar fi fost provocat chiar de un pacient care ar fi avut acces la o sursa de foc (brichetă). Tot presa centrală precizează că, din primele informații, trei cadre medicale s-ar fi aruncat pe geam cu scopul de a se evacua și, ca urmare a căderii, au suferit fracturi.

Incendiul a fost stins.

Informațiile sunt în dinamică.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu. La fața locului au fost trimise doua subunități de intervenție, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, o descarcerare grea și o ambulanță tip B.

La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsiți 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. Trei cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj, potrivit Antena 3.

ACTUALIZARE:

„Cele trei cadre medicale de la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova sunt in afara oricarui pericol, internați cu traumatisme minore la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate