Incendiu la un spital de psihiatrie. Câteva cadre medicale au fost rănite

0

Un incendiu a izbucnit în această seară la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Potrivit informațiilor din presa centrală, incendiul ar fi fost provocat chiar de un pacient care ar fi avut acces la o sursa de foc (brichetă). Tot presa centrală precizează că, din primele informații, trei cadre medicale s-ar fi aruncat pe geam cu scopul de a se evacua și, ca urmare a căderii, au suferit fracturi.

Incendiul a fost stins.

Informațiile sunt în dinamică.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu. La fața locului au fost trimise doua subunități de intervenție, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, o descarcerare grea și o ambulanță tip B.

La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsiți 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. Trei cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj, potrivit Antena 3.

ACTUALIZARE:

„Cele trei cadre medicale de la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova sunt in afara oricarui pericol, internați cu traumatisme minore la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate