Au început lucrările la Grădina Publică din Speranța. Un proiect de 2 milioane de lei

1

Municipiul Piatra-Neamț a semnat în 2019 contractul de finanțare pentru implementarea proiectului: ”Creșterea calității vieții locuitorilor din
cartierul Speranța prin amenajarea unei grădini publice”.

Proiectul este finanțat prin POR 2014-2020.

Prin implementarea acestui proiect se are în vedere reabilitarea unui teren degradat cu suprafața de 2000 mp, situat în cartierul Speranța. Proiectul presupune amenajarea unei noi grădini publice si, implicit, crearea unei noi suprafețe de spațiu verde, de 1800 mp.

Potrivit municipalității, „procesul de amenajare va cuprinde acțiuni vizând punerea în valoare, refacerea și ameliorarea peisajelor, agrementarea acestora, astfel încât să devină cât mai agreabile pentru procesul de recreere.

Valoarea totală a proiectului este de 1.955.009,09 lei, din care 1.635.199,58 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR și 250.089,28 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național.

Potrivit panoului afișat în zona lucrărilor, grădina publică ar urma să fie finalizată în primăvara anului viitor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ionda spune

    O investiție necesară ! Precista și Mărăței, cartierele mari ale orașului nu au astfel de grădini !!! Aici trebuie vândute terenurile. Proiecte a la Chitic, inauguratorul de wc-uri ! Cel mai incompetent primar al orașului din istorie. Sa vedem dacă și Carabelea va continua pe urmele lui. Deja văd ca a început sa se pozeze cum da flori, cum admira ce ar trebui reabilitat….Ne promite ca urmează sa facă diverse lucruri, se plimba la Oradea… etc. Tipic predecesorului sau.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate