Incendiu la o clădire în ruine pe platforma de la Reconstrucția

0

oamenii-de-langa-noiPompierii intervin în aceste momente, ora 22:00, la un incendiu izbucnit în incinta unei clădiri părăsite din zona Reconstrucția.

Este vorba despre un fost punct de control aflat la intrarea pe platforma fostei fabrici.

Din informațiile martorilor, se pare că un bărbat care locuia în acest spațiu improvizat a fost transportat la spital în urma inhalării de fum, prezentând arsuri la nivelul feței, întrucât a încercat să recupereze o parte din bunurile aflate înauntru. Bărbatul locuia în acest spațiu împreună cu părinții săi.

Despre cazul acestei familii am scris încă din 2010 – Oamenii din Piatra Neamt pe care ne facem ca nu-i vedem. Iată că serviciile de asistență socială din Neamț nu au găsit nici după 6 ani o soluție pentru această familie…

Cauza probabilă a incendiului – sursă de căldură improvizată…

Comunicat ISU Neamț:

Luni, 19.12.2016, la ora 22:00, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la o gheretă din incinta fostei fabrici „Reconstrucția” din municipiul Piatra-Neamț. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț care au stins incendiul. În urma incendiului, au ars un pat și cca 100 kg de haine. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații închise.

Sursa foto: D. C. A.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate