Adrian Bezna, Walter Ghicolescu și Krypton Unplugged, pe scena Târgului de Crăciun de la Neamț

0

Luni, 19 decembrie, începând cu ora 18:00, în cadrul Târgului de Crăciun, p1-20161219_180244e scena amplasată la Curtea Domnească au urcat, pentru a susţine recitaluri muzicale, Adrian Bezna, Walter Ghicolescu  și  trupa Krypton Unplugged.
Pentru început, scena a fost luată cu asalt de reprezentanții muzicii folk, Adrian Bezna și Walter Ghicolescu.
Cântăreț, poet, Adrian Bezna îşi propunea mereu să cânte alături de tinere talente ale folk-ului. Artistul a participat la festivaluri şi concursuri unde a fost premiat, iar în 2008, walter-ghicolescu-600x600-6a câştigat marele premiu la Festivalul „Poarta Sărutului“ de la Târgu Jiu.

Walter Ghicolescu este unul dintre artiștii care păstrează încă vie muzica folk în România. Înzestrat cu un timbru special, folkistul cântă cu plăcere deosebită piese vechi, pe care nu le mai cântă nimeni. Ultimul album marca Walter Ghicolescu a apărut în 2015 și se numește Trecerea Lumilor.

Finalul a aparținut trupei Krypton Unplugged. Gabi ”Guriţă” Nicolau (voce), Eugen Mihăescu (chitară) şi Dragos Docan (bass) au adus în atenția publicului un sound inedit, acustic.

folk

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate