Incendii in Neamt, 4 septembrie

0

Incendiu în oraşul Târgu Neamţ

(04.09.2011)

La ora 02.49, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, un maistru militar, 16 subofiţeri şi 3 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din gospodăria lui Ion S., situată pe strada Popa Şapcă din oraşul Târgu Neamţ.

Incendiul a fost cauzat de autoaprinderea furajelor din depozit. Au ars cca 4 tone de furaje, 20 de metri liniari de gard din scândură, 4 anvelope auto şi alte bunuri. Din cauza distanţei foarte mici dintre depozitul de furaje şi garajul vecinului (Mihai H.), flăcările s-au propagat şi au distrus cca 50% din garajul construit din lemn.


La intervenţie a participat şi SVSU Târgu Neamţ.

Incendiu în comuna Săvineşti

(04.09.2011)

La ora 11.28, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost solicitat şi a intervenit cu 6 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuinţe (aparţinând Luciei C.) din localitatea Săvineşti.

Incendiul a fost cauzat de o candelă aprinsă lăsată nesupravegheată (pe maşina de spălat). Au ars două fotolii şi o maşină de spălat. S-au degradat tavanul şi pereţii încăperii.

La intervenţie a participat şi SVSU Săvineşti

Incendiu în municipiul Roman

(04.09.2011)


La ora 13.24, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-o centrală termică dezafectată situată pe strada Spirodava din municipiul Roman.

Au ars cca 100 de kilograme de deşeuri din textile, hîrtie şi carton, incendiate de persoane iresponsabile.

Incendiu în comuna Mărgineni

(05.09.2011)

La ora 04.17, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 6 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism (proprietatea lui Constantin P.) parcat în curte.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a autoturismului (în cursul serii, copiii proprietarului, după ce au ascultat muzică la casetofonul auto, au umblat la cablurile de alimentare ale casetofonului). Interiorul autoturismului a ars în totalitate.

La intervenţie a participat şi SVSU Mărgineni, cu o autospecială.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate