Seară de poveste la Târgul de Crăciun de la Piatra-Neamţ

0

Târgul de Crăciun i-a întâmpinat și astăzi pe vizitatori cu nenumărate atracții, care i-au făcut să simtă bucuria și farmecul Sărbătorilor de Iarnă.

De la căsuţele amplasate pe platoul de la Curtea Domnească, cei interesaţi pot achiziţiona obiecte şi produse tradiţionale sau băuturi calde.
Complexul Muzeal Județean Neamț oferă participanților posibilitatea de a vizita muzeele din municipiului Piatra-Neamț, dar și de a participa la diverse activități. Doritorii pot participa la o expoziție pe teme istorice, își pot bucura sufletul și ochii cu frumusețea culorilor armonios așezate de către penelul pictorilor nemțeni care își vor prezenta creațiile în incinta caldă a „Salonului de Iarnă“ sau pot participa la un tur al muzeelor pietrene, sub sloganul „Să colindăm muzeele“.

Totodată, copiii, dar şi adulţii vor putea participa la câteva ateliere de creație, care se vor desfășura pe tot parcursul evenimentului: de picturămodelaj în lut, de împletituri din sfoară şi confecţionare de măști tradiționale. Cele patru ateliere sunt organizate de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț, în „căsuța atelier” a Târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun vă așteaptă și cu un patinoar, de care vă puteți bucura pe toată perioada evenimentului. Programul va fi zilnic, între orele 10:00 – 13:30; 14:00 – 15:30; 16:00 – 17:30; 18:00 – 19:30; 20:00 – 21:30.

Nu putem uita nici de Caravana lui Moș Crăciun. Moș Crăciun va sta la Piatra-Neamț, va colinda întreg orașul şi va scoate din tolba sa daruri pentru copiii care îi vor spune poezii.

Pe parcursul Târgului de Crăciun vor avea loc spectacole susținute de grupuri de copii, grupuri de colindători, ansambluri folclorice, artişti consacrați și trupe cunoscute.

Mai multe detalii aici.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate