În atenția elevilor pasionați de științe socio-umane

0


A fost stabilit calendarul olimpiadei de științe socio-umane: nivel primar (Educație civică – clasele a III-a și a IV-a), nivel gimnazial (Cultură civică – clasele a VII-a și a VIII-a), nivel liceal (Logică, argumentare și comunicare; Psihologie; Economie; Sociologie și Filosofie). Rămân valabile  toate  recomandările  incluse în cadrul precizărilor referitoare la tematica  generală și itemii orientativi pentru realizarea subiectelor, din anul școlar 2017-2018.

Perioadele/datele de  desfășurare  a etapelor  pentru  Olimpiada  de  științe socio- umane sunt:

Etapa locală (comuna, oraș, municipiu): 18 ianuarie -1 februarie 2019.

Etapa județeană: 9 martie 2019.

Etapa națională: 22-26 aprilie 2019, Brașov.

Etapa locală (liceu, comună/oraș/municipiu)

  • Centrele de concurs pentru municipii și orașe – Cultură/Educație civică:

-Școala Gimnazială  nr. 5, Piatra-Neamț – Cultură civică și Educație civicăî, participa  elevii din Piatra-Neamt – 18 ianuarie 2019, ora 11:45.

-Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Roman – Cultură civică și Educație civică, participă elevii din Roman -18 ianuarie 2019, ora 11:45.

-Liceul „Vasile Conta” Tîrgu-Neamț  –  Cultura civică și Educație  civică, participă elevii din Tîrgu-Neamț – 18 ianuarie 2019, ora 11:45.

-Școala Gimnazială  nr.1 Bicaz  – Cultura civica și Educație civică, participă elevii din Bicaz – 18 ianuarie  2019, ora 11:45.

-Liceul  Tehnologic  „Gh. Ruset  Roznovanu” Roznov  – Cultura civică și Educație civică, participă elevii din Roznov- 18 ianuarie 2019, ora 11:45.

Unitățile școlare din  mediul  rural  vor organiza etapa  locală a olimpiadei  de Cultură/Educație civică la nivelul școlii, în aceeași perioadă.


Elevii participanți la această etapă a olimpiadei, vor fi prezenți în centrele de concurs și vor intra în sălile de concurs în intervalul  orar 11:45 – 12:00, conform listelor afișate la avizierul școlilor și pe ușile sălilor de concurs. Concurenții vor avea la ei carnetul de note, vizat pentru anul școlar în curs, stilou cu cerneală albastră/pix cu pastă albastră, riglă, creion,  bloc de desen  A4, acuarele, creioane  colorate,  alte  materiale în  funcție  de specificul probei. Durata competiției este de 2 ore (învățământ primar și gimnazial). Rezultatele inițiale se vor afișa în ziua concursului, până la ora 19:00, la sediul unităților școlare organizatoare.


Contestațiile se depun luni, 22 ianuarie, între orele 8:00-12:00, urmând ca rezultatele finale se fie afișate, la sediul unitătilor școlare organizatoare  (centrele de concurs), în aceeași zi, până la ora 15:00.
Etapa județeană va avea loc sâmbătă, 9 martie, ora 10:00, în următoatele centre de concurs: Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Piatra-Neamț și la Colegiul Național „Roman Vodă”, pentru elevii de liceu, la Școala nr. 5 Piatra-Neamț și la Școala „Mihai Eminescu” Roman, pentru elevii din învățământul primar și gimnazial.aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate