Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 21 august 2019
  • :
  • :

Cu ce gânduri intră în noul an prefectul de Neamț, Daniela Soroceanu

Cu ce gânduri intrați în noul an?

”În primul rând, trebuie continuat ceea ce am făcut bine anul trecut și trebuie îmbunătățit ceea ce am găsit neconform. Județul Neamț are o multitudine de probleme, unele dintre acestea pot fi rezolvate direct de prefectura.

Prima și cea mai importantă problemă pentru mine este recunoașterea drepturilor de proprietate pentru cetățenii județului. Suntem în 2019, iar unii nemțeni încă nu au actul de proprietate câștigat de bunii și străbunii lor și se mai luptă prin instanțe. Primul meu proiect îi vizezaza în mod direct: până în 2020, voi implementa digitalizarea fondului funciar și a tuturor dosarelor aflate pe rolul Comisiei județene, astfel încât nu vor mai fi suprapuneri de proprietăți.

Al doilea proiect, realizabil cu sprijinul direct al Guvernului României, vizează situațiile urgentă. Știți ca anul trecut am avut calamități. Pentru prima dată am obținut fonduri guvernamentale pentru Prevenție: îndiguiri și reamenajări de albii. Vom continua acest proces pentru a minimaliza daunele provocate de posibile alte calamități naturale.

Nu în ultimul rând, anul acesta vom avea doua scrutinuri electorale și îi asigur pe toți cetățenii că, împreuna cu echipa mea, vom face ca votul să se desfășoare în siguranță și în condiții optime: fluidizarea procesului electoral, condiții normale pentru membrii secțiilor etc. Pe lângă aceste proiecte de suflet, voi îndeplini toate atribuțiile legale referitoare la buna desfășurare a activității serviciilor publice deconcentrate, în realizarea Programului de Guvernare și a activității primarilor, a consiliilor locale, a celui județean, în deplina legalitate. Așa să ne ajute Dumnezeu! ”, a răspuns prefectul județului Neamț, Daniela Socorceanu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *