IJJ Neamț: Activități de prevenire la Liceului Tehnologic Special din comuna Ştefan cel Mare

0

Joi, 27 octombrie, lucrătorii compartimentului de prevenire şi combatere a faptelor antisociale din cadrul Jandarmeriei Neamţ, împreună cu profesorii Liceului Tehnologic Spec11ial din comuna Ştefan cel Mare, au făcut echipă în cadrul unei activităţi de prevenire în unitatea şcolară.

Activitatea extracurriculară a fost organizată în cadrul parteneriatului ,,NU VIOLENŢEI” şi a avut ca scop informarea elevilor pentru prevenirea infracţiunilor de furt şi atac la persoană precum şi conştientizarea efectelor nocive ale fumatului, consumului de alcool ori droguri.

În cadrul activităţii au fost prezentate materiale video educative şi au fost purtate discuţii pe latura răspunderii penale, ocazie cu care tinerii au aflat şi care sunt pedepsele ce pot fi aplicate în funcţie de vârstă şi de gravitatea faptei.

La sfârşitul întâlnirii, elevii s-au arătat încântaţi de activitate iar jandarmii i-au asigurat pe dascăli de toată disponibilitatea şi sprijinul pentru siguranţa elevilor, beneficiarii finali ai muncii de prevenire.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate