3 accidente rutiere produse ieri în Neamț

1

În ziua de 26 octombrie a.c., ora 19.50, pe strada D. Leonida din Piatra Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 60 ani din municipiu conducea un autoturism pe strada D. Leonida a surprins și accidentat ușor un pieton de 64 ani din Roznov, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 26 octombrie a.c., ora 09.30, pe strada G-ral N. Dăscălescu din Piatra Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce o femeie de 22 ani din comuna Piatra Șoimului conducea un autoturism pe strada G-ral N. Dăscălescu, a surprins și accidentat ușor un pieton de 27 ani din Piatra Neamț care traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni special amenajată. După producerea accidentului, conducătoarea auto a părăsit locul faptei, fiind ulterior depistată de polițiști. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsire a locului accidentului.

În ziua de 26 octombrie a.c., ora 23.20, pe DN 2, în afara localității Săbăoani, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane. Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 34 ani din comuna Trifești, conducea un autoturism pe DJ 207B, ajuns la intersecția cu DN 2, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat de 26 ani din Bacău și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a producerii accidentului, cei doi conducători auto au fost răniți. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. legio spune

    Nu inteleg cum poate fi un conducator auto cercetat ptr vatamare corporala din culpa si ptr un pieton accidentat pe trecere de pietoni si ptr un pieton accidentat care traverseaza prin loc nepermis ? Sa inteleg ca-i valabila povestea cu bastonul militianului ,adica ,,ori de-i alb ori de-i negru ” conducatorul auto este vinovat in amandoua cazurile ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate