PSD Neamț a depus candidaturile la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016

1


Joi, 27 octombrie, la Circumscripția electorală nr. 29 din județul Neamț, PSD Neamț a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Pentru alegerile parlamentare, PSD Neamț și-a propus obținerea a 5 mandate de deputați și 2 de senatori.

Candidații PSD Neamț sunt după cum urmează:

  • Camera Deputaților Ioan Munteanu, Dănuț Andrușcă, Ciprian Șerban, Alexandru Rotaru, Neculai Iftime, Viorel Stan, Luminița Vîrlan, Vlad Angheluță, Victor  Marghidan, Ioana  Iordache;
  • Senat – Emilia Arcan, Dan Manoliu, Adrian Bourceanu, Ramona David, Gabriel Dan Pavăl.

După depunerea candidaturilor, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene a declarat: „Am venit astăzi în fața electoratului din județul Neamț cu o echipă de oameni serioși, competenți, oameni care vor să facă mult bine județului Neamț. În proporție de 90% sunt oameni noi, care nu au mai avut activitate parlamentară. Am fost foarte atent să verific că toți au buletin de Neamț, ceea ce înseamnă că prezentăm electoratului din județul Neamț nemțeni și nu oameni din import. Am convingerea că electoratul va aprecia echipa PSD Neamț, o echipă cu oameni foarte buni. Avem și tineri, avem și femei, avem și oameni cu experiență. Le urez succes colegilor mei și îi asigur de sprijinul și susținerea mea.”

Ioan Munteanu, cap de listă la Camera Deputaților, a declarat: „Mă bucur că s-a decis continuitatea organizației în Parlamentul României prin mine. Pot să spun că am avut o activiatate bună în cele 3 mandate. Sunt convins că îi voi reprezenta pe locuitori împreună cu toată echipa PSD Neamț chiar foarte bine. Am convingerea că electoratul din Neamț va judeca pe 11 decembrie cum s-au comportat partidele de-a lungul timpului cu ei.”

„Este o mare onoare, o mare răspundere pe care o voi avea în Parlamentul României. Candidez pentru că mă recomandă activitatea pe care am realizat-o în administrația publică și în politică.  Zic eu că am făcut performanță. Suntem determinați, suntem hotărâți și cu siguranță vom câștiga.”, a declarat Emilia Arcan, cap de listă la Senat.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Mircea Vasile spune

    Super echipa.Astia da parlamentari.Bravo psd,bravo Arsene!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate