Domnule prefect … o problemă care pe noi ne depășește

2

islaz-girovMai multe persoane din comuna Girov ne-au rugat să ne interesăm noi unde a dispărut islazul comunal. Oamenii spun că în spatele unei biserici ( vezi foto ) unde ar trebui să fie un islaz de vreo 80 de hectare sunt culturi pe 75% din suprafață de ani de zile deși în acte cineva ia subvenție de la stat ca și cum ar fi islaz.
Domnule prefect, poate aparatul de specialitate al instituției pe care o conduceți verifică reclamația acelor oameni, ca noi ne-am săturat de TCE 3 BRAZI .
Și dacă tot aruncați o  privire la nemulțumirea oamenilor, poate vă aplecați și asupra dovezilor publicate de noi în legătură cu dispariția islazului din această comună în articolul ”La Girov au disparut zeci de hectare din islaz , vreo15 doar în zona Turturești” din data de 01/09/2013 . Nu de alta, dar după ce că oamenii au rămas fără islaz, după ce că niște baieți deștepti scot bani din acele culturi, în final mai fraudează și statul român cerând subvenții ca și cum acolo ar fi islaz.
islaz-g

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. ochiul civic spune

    De ce Olaru Vasile ridica SUVENTII de la APIA in cont personal pe cea mai ramas din pasunea primariei ?
    Olaru Vasile a incuviintat tacit societatile TREI BRAZI BOTESTI-GIROV si pe COCEA la GIROV sa are pasunile. Cind se face toamna Olaru e prezent cu SACII la cele doua societati PENTRU ASI RIDICA PREMIUL.
    Domnule Prefect subiect de verificare a CORPULUI DE CONTROL !

  2. Tamba Elena spune

    Eu cred ca prefectul judetului Neamt , nu a stiut aceasta situatie pana acum. Noi ne-am pus toata incredea, foarte multa baza pe dumnealui, cand a dat interviul ziarului Piatra Neamt dupa instalarea in post. Daca va fi anuntat direct poate ar fi mai bine informat si va lua masuri.Intr-adevar nu stim daca cei in drept pentru verificarea reclamatiilor de la Girov, l-au informat pe prefect. Altfel cred ca ar fi luat masuri

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate