La Girov au disparut zeci de hectare din islaz

7

Legea retrocedarilor obliga comunele din Romania sa refaca listele cu terenuri si sprafetele acestora. Conform noilor masuratori se descopera proportiile fraudelor cu terenuri din Neamt .

Zeci de hectare de islaz din comuna Girov sunt deja arate de cativa agricultori harnici .
Nu am avut acces la toate actele dar putem sa va dam cu dovezi exemplul satului Turturesti din comuna Girov unde in evidente vedem noi ca scrie 91,72 hectare si pe ultimul plan de situatie, un fel de cadastru, apar doar 76,5 hectare . Cine s-a trezit agricultor mare peste noapte si a intrat cu brazda in islazul de la Girov ?
hect

cadastruAcum sa vedem cum e treaba cu islazul ca nu cred ca va mai merge figura facuta in 2009 cand trezindu-se baietii destepti fara alta bucata de islaz la Girov au diminuat suprafata acestuiaprefect ajutati de un ordin al prefectului .
Dar problemele deabia incep caci si in alte comune cineva a intrat cu agricultura in islaz iar gurile rele vorbesc de sute de hectare de islaz devenit cultura din care cineva sa scoata bani si nu e vorba de vreo conspiratie judeteana ci de faptul ca din cauza legii retrocedarilor toate comunele din Romania trebuie sa refaca listele exacte cu terenuri si incepe sa se vada in unele locuri smecheriile facute si de aici fraudele ca statul roman da bani anual celor care au in concesiune islaz ca sa il intretina si cand colo smecherii iau banii si mai fac si agricultura pe el de unde iau alti bani ca sugventii si in final mai scot bani si din productia agricola . Nu ca suna a afacere smechera ?
Suntem curiosi cine este atat de nebun sa riste sa infunde puscaria ca sa acopere asa ceva . Hai pa!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. ochiul civic spune

  Raspuns pt domnul reporter la intrebarea unde au disparut citeva sute de hectare de pasune din comuna girov-foarte simplu au fost arate si se ia SUBVENTIE cu CUNOSTINTA PRIMARULUI-CONDAMNAT OLARU VASILE care toamna se duce la cei enumerati mai jos si primeste produse agricole si produce in carne de la firma 3brazi botesti:
  -satul girov -asociatia domnului cocea c-tin
  -satul danesti – firma 3brazi
  -satul doina – firma 3brazi
  -satul botesti – firma 3brazi
  -satul turturesti – firma 3brazi
  – consilierul enache vasile
  -satul gura vaii – firma 3brazi
  -satul caciulesti – primarul olaru vasile care in islaz comunal a dat
  teren pentru constructii case unor afaceristi ,
  nu terenurile pt tineri.
  De ce aceste firme cu cunostinta expresa a primarului-penalist olaru vasile INCASEAZA SUBVENTII AGRICOLE?
  ALOOOOOOOOOOOOOOOOO D.N.A SE FURA DIN BUGETUL TARII !

 2. ochiul civic spune

  Domnilor fara semnatura primarului-penalist olaru vasile nici un act de punere in posesie de pe teritoriul comunei girovnu era valabil.
  Verificati pasunele din satele botesti, girov, doina unde prietenii primarului au arat pasunele: tarita si cocea, oalru se ducea toamna la aceste societati si isi lua cota de produse………..produse din carne la 3brazi si produse agricole la cocea.
  Cine e vinovatul OLARU VASILE !

  1. gigi spune

   ochiule civic intereseaza-te cine a dat islazul vitelor din girov anul acesta. dl sarion si distinsa dna nadasanu si nu penalistul cum ii zici tu pt ca nu esti mai departe la cate datorii si executari ai.rusine lipitoare ordinara.

 3. anonim spune

  toti sunt o apa tulbure

 4. nicu spune

  Da poate veniti si la Roznov sa vedeti cum e situatia la lucrari ,sa vedeti cine maninca teren din bazaru Roznovului construind crisme si veceuri cu firmele conducatorilor si multe alte lucrari cu semnul intrebarii !

 5. ana spune

  doamna secretara si domnul primar din girov fac cele mai mari magarii,acele islazuri nu se dadeau fara domnul primar care este cel mai vinovat de toate scandalurile in comuna

 6. maria spune

  cine o tine pe madam Roca,ea a incurcat totul la Girov,e o penala,e buna de o ancheta a DNA-lui

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate