Starea pr0stituției nemțene

7

Culmea este că la noi la Neamț nici măcar pr0stituția nu mai funcționează bine. Deși noul cod penal a dezlegat oarecum cea mai veche meserie din lume, consumatorii de ”paturi cu suflet” nu prea au parte de servicii de calitate în județul nostru. Pe forumurile de ”specialitate” unde fac schimb de informații clienții de cărniță vie, județul Neamț este cotat ca fiind cel mai slab la acest capitol, recomandându-se evitarea zonei, deoarece potențialii clienți ar avea parte de cele mai proaste servicii de profil din România.urat
Discuțiile bărbațior dispuși să platească o companie feminina în Neamț sunt interesante, dar și foarte amuzante. Iată câteva dintre ele :
Despre o doamna care oferă ”masaje pline de rafinament”Am sunat de câteva ori zilele astea și cu greu mi-a răspuns o tipa sictirită care m-a repezit când am întrebat-o câte ceva. Mi-a trântit scurt un „150/ ora” și s-a răstit „Multumit !!?”.
Despre serviciile de profil din Târgu Neamț: -Nici măcar traseiste nu găsești în Tg. Neamț. Eu ajung de câțiva ani frecvent în zonă și e moartă rău din punctul ăsta de vedere. Problema orășelelelor mici unde toată lumea știe pe toată lumea, toate fug afară sau în orașele mari unde nu le știe nici naiba.

Despre o pietreancă ”cu suflet”:Am găsit un anunț în presa locală cu numărul de telefon 0753813783. La o căutare pe Google văd că apare și pe Neamt-az. Fata mi-a zis că e blondă, 29 de ani, stă la pensiunea A_ _ _ și oferă oral + normal protejat la 150 ron oră. Am făcut un drum până acolo însă săraca arată nasol rău! Am plecat imediat fără să marchez.
Despre o ”sufletistă”  : – Evita însă….cum s-o definesc…escortă nu o pot numi…în fine, evită pensiunea M _ _ _ _ _ _ _  din Pângărați. Sălașluiește o reptilă acolo. E fosta patroana de la _ _ _ _ _ _ _  de la striptease!
Mai toate discuțile legate de doamnele care oferă plăceri în Neamț domnilor generoși sunt critice la adresa serviciilor oferite și mai ales la adresa prestatoarelor de servicii despre care se spune că ar fi cele mai urâte din țară.
Economie nu mai avem, turism nici atât, clanurile interlope s-au dus și ele, droguri nu, pr0stituția dă rateuri…  Nimic nu mai funcționează în acest județ, indiferent că vorbim de activități generatoare de profit legal sau ilegal.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Tamba Elena spune

  Cred ca din punct de vedere al sanatatii, ar fi bine sa se faca regula in situatia aceasta = o asa zisa casa de toleranta= cu supraveghere medicala, cu aspect cat mai normal, cat mai frumos. Eventual ca merg si cei insurati sa nu-si imbolnavesca sotiile. Cu mersul femeilor pe centura, ar trebui politia sa i-a masuri cat mai drasice, ca bietii barbati se pot imbolnavi si ii si jumulesc de bani.

  1. feraru marcel spune

   Stimata doamna, subscriu cu bucurie si tot sufletul la propunerea d-vs. Dupa cum stiti semnul pentru locul asta de „pierzanie” e un felinar de culoare…..ROSIE. Eu cred ca deja avem un asemenea stabiliment in oras, un loc in care rosul e culoarea predominanta. Un Dottore de la Bucuresti verifica permanent starea ‘fetitelor”. Sper sa-mi dati dreptate si sa ma laudati pentru spiritul meu de observatie. Multumesc.

 2. eu spune

  dar sunt sigur multi tigani sau rromi cum vreti sa le spuneti.pe unde vrei si mai ales pe unde nu vrei sa ii vezi

 3. mariana Stan mocanu spune

  Domnule mie îmi place treaba asta cu lipsa de „material” de calitate.! Sunt sigura ca distinșii domni iubitori de prestații plătite găsesc modul și persoana cu care sa-și satisfacă dorințele și plăcerile! Trebuie sa fim mândri nu sa ne simțim „dezavantajați”de lipsa prostituatelor.

 4. Alex spune

  Pe ce site ai intrat? Vreau sa intru si eu 🙂

 5. feraru marcel spune

  Ia uite bre, la asa sume modice,masculul nemtean mai face si gat. Fratzicilor, cand „nevoia” va da ghies, ori nu va uitati la bani ori nu va uitati la moaca gagicii. A treia solutiune…nema. Ba da, ar fi, da’ tre sa fiti curati pe manute. Asa ca…..spor la orice-aveti in minte.

  1. feraru marcel spune

   Tre’ sa recunoastem ca nici patronii de stabilimente de cazare nu-s „profesionisti”. Cum s-ar spune…n-are gusturi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate