Hotararile de la ultima sedinta de Consiliu Judetean Neamt nu pot fi aplicate

2

Hotararile de la ultima sedinta de Consiliu Judetean Neamt nu pot fi aplicate deoarece nu sunt semnate nici pana acum de catre presedintele CJN. Asta inseamna ca ele nu produc efecte si ca toti cei care au fost desemnati sa reprezinte CJN in diverse institutii deocamdata nu pot decat sa stea linistiti pe o banca in parc, dar mai la umbra ca arsita e mare .
De asemenea aflam ca USL a depus o cerere de convocare a unei sedinte extraordinare prin care se doreste schimbarea vicepresedintilor CJN, dar de asemenea cererea asteapta semnatura domnului Culita Tarata care nu prea intelegem de ce se cramponeaza pentru acesti vicepresedinti si nici USL nu intelegem de ce se bate atat pe acesti vicepresedinti deoarece, cum spunea un apropiat PDL,  domnul Tarata poate sa puna ambii vicepresedinti de la USL si sa le delege atributiuni doar pe Carmen Seculare si pe Teatru si celorlalte sectoare sa le dea unui county manager , lucru care se va intampla cu siguranta daca USL va reusi sa isi impuna vicepresedintii.
Deci oricat le place sau nu celor de la USL, atat timp cat nu o sa se organizeze corect si nu vor gandi cu atentie fiecare miscare se vor trezi ca au functii , majoritate, dar nu si atributii .
Culita Tarata poate fi suspectat de multe lucruri, dar nu de naivitate, iar singurul mod real in care se va putea conduce judetul este o coabitare pragmatica intre USL si APEL care sa excluda definitiv PPDD-ul ce a dovedit ca cere aberant de mult si de la USL si de la APEL si mai rau de atat nici nu este o formatiune politica cu care sa poti face o intelegere care sa mai si ramana valabila, mai ales tinand cont ca negocierile se poarta doar cu Farcasanu .
Interesul judetului Neamt ar fi ca USL si APEL sa se aseze la o masa impreuna cu un mediator si sa isi imparta pragmatic ce au de impartit inclusiv partea PPDD care a devenit mult prea mare in comparatie cu procentul obtinut la alegerile locale . Mai devreme sau mai tarziu neseriozitatea PPDD va duce oricum la aceasta solutie .
Pana atunci poate domnul presedinte Culita Tarata semneaza si actele pe care le are de semnat, iar USL-ul se organizeaza mai temeinic pentru ca neavand decat cativa luptatori si restul liptori nici nu poate porni un razboi adevarat cotra APEL .

Satocrac Vasile

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. asterix&obelix spune

    Despre reabilitarea axialului care leaga Izvorul Muntelui de hotelul lui conu Tarata de la Durau ce se mai aude???????

  2. nationalistu` spune

    Tarata! Dom` Culita! Unde sunt asfaltul pana la ultima poarta si gazul metan din comune? Unde este spitalul.Cred ca ti-ai tinut si matale un fluturas de ala in scria ca ne pune Dumnezeu mana in cap daca te facem prezident la judet.Sa te uiti peste el dupa patru ani ca sigur deja ai uitat ce scrie acolo.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate