Doar domnul vicepresedinte al CJN, Farcasanu Mihai, poate sa faca o asemenea aroganta

3

Pe data de 08.08.2012, domnul vicepresedinte al CJN Farcasanu Mihai trebuia sa se prezinte la Tribunalul Neamt unde era judecat intr-un proces penal de evaziune fiscala .
S-a prezentat in fata instantei doar avocatul sau aratand un act medical din care reiesea ca domnul Farcasanu este bolnav si nu poate veni in fata judecatorilor . In consecinta, instanta a amanat procesul pentru data de 13 septembrie .
Pana aici nimic anormal. Un om care beneficiaza de prezumtia de nevinovatie nu s-a putut prezenta in fata judecatorilor din motive medicale . De aici incolo urmeaza aroganta . In loc sa stea linistit acasa sau sa se ascunda prin vreo crasma, Farcasanu defileaza de 3 zile prin tara, oras si prin cladirea Consiliului Judetean Neamt punandu-i intr-o situatie foarte dificila atat pe medicul care a emis actul de scutire, cat si pe propriul avocat, dar nu intelegem totusi cum de isi permite o astfel de sfidare fata de instanta care trebuia sa il judece . Pe data de 07.08.2012  domnul Farcasanu a fost la negocieri cu partidul la Bucuresti , a doua zi a bantuit prin oras ca astazi sa misune toata ziua prin CJN . Nu prea intelegem noi cum e cu bolile astea dar ori a fost bolnav doar cateva ore ori s-o fi vindecat miraculos dar atunci  de ce nu a mers la tribunal ?

In opinia noastra, consideram ca trebuie sa ai ceva defect ca sa iti permiti sa duci un act unui judecator din care sa reiasa ca esti caz de targa si tu in realitate sa te plimbi prin oras fara sa incerci macar sa mimezi boala in sustinerea minciunii prezentate in fata instantei . Nu stim ce procese psihologice trebuie sa se produca in capul unui om ca sa poata ajunge la acest nivel de aroganta autodistructiva .

Satocrac Vasile

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. vali spune

    Eu nu am incredere in justitia din Romania am patito pe pelea mea la tribunalul din P.Neamt mori cu dreptatea in mana ,dar in schimb un hot ca Farcasanu este favorizat de judecatori pt.ca ei nu au nici un interes sa inparta dreptatea in aceasta tara ,ba dinpotriva pe unul ca Farcasanu il avantajeaza ca sa mai poata face si alte hotii ,asta este tara in care traim cu judecatori corupti prieteni cu excrocii ,f.urat din partea lor.

  2. terente spune

    caz in baza unei adeverinte medicale nu dai termen cu atata usurinta.cunosc gruparile de la neamt si relatiile lui farcaseanu si prevad o judecata lunga cu zeci de termene pana se consuma mandatul de consilier si apoi o parodie cu suspendare.noroc ca cei de la cj neamt par sa fie mai operativi si sa scape de aceasta pacoste.

  3. terente spune

    a fost o situatie comica si neserioasa la proces.din graba de a trece acest dosar care era pe lista la ordinea 4 dar la solicitarea avocatului s-a luat la prioritati iar judecatoarea era atat de distrata si dornica de a trece rapid dosarul incat a declarat deschisa sedinta de judecata fara a tine seama de codul de procedura penala unde prevede obligativitatea participarii procurorului la cauze penale.asa incat prima cauza a mers fara procuror.era o dulcegaraie la sedinta penala de ziceai ca se inmaneaza premiul oscar.avocatul lui farcaseanu(doamna hanganu)a depus o adeverinta medicala la care de regula nu se da termen judecatoarea nici nu a insistat sa studieze actul medical(despre care stia dinainte)si intrand in sala si procurorul la informat ce a stabilit la prima cauza si existenta unui act medical la farcaseanu procurorul respectos si plin de intelegere nu a fost curios ce act medical a depus farcaseanu si cu zambet a zis ca nu se opune.particip de multa vreme la sedintele publice de judecata dar intr-un dosar penal la nivel de tribunal sunt alte exigente si nici intr-un ca

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate