Hitul lui Jessie J, interpretat impecabil de trupa Freestay și Teodora Sava din Piatra-Neamț la „Te cunosc de undeva”

2

Tânăra artistă Teodora Sava din Piatra-Neamț nu ne-a dezamăgit nici de data aceasta. Invitată la Te cunosc de undeva în ediția de sâmbătă, 27 mai, Teodora a interpretat live în duet cu Florin Ristei, acompaniați de trupa Freestay, hit-ul lui Jessie J, Nobody’s perfect.

„Cam așa se cântă, da? V-am zis încă de la repetiții că e cel mai bun invitat din cele 15 gale Te cunosc de undeva de până acum.”, a spus, încântat de prestația Teodorei, Florin Ristei, vocalistul trupei Freestay, câștigător X Factor.

„Din toată inima o aplaud pe Teodora. Știu palmaresul tău. Ai o voce extraordinară și foarte bine lansată, foarte bine susținută, pentru că tu ești flautistă la Liceul de Arte din Piatra-Neamț, deci ești un muzician profesionist.  Asta contează foarte mult și, pentru cei care nu știu, respirația pentru un suflător este cea mai importantă și cu atât mai mult te-a ajutat să își susții toata fraza muzicală și să abordezi un astfel de repertoriu atât de greu pentru că ai o școală foarte bună în spate.”, i-a spus Ozana Barabancea din juriu Teodorei Sava.

Urmăriți mai jos, chiar la începutul emisiunii, duetul Teodora Sava și Florin Ristei la Te cunosc de undeva.

Despre TEODORA SAVA

– Piatra-Neamț, născută pe 27.11.2001, elevă la Liceul de Arte.
– Studiază și cântă la flaut, pian și chitară.
– Cântă în Orchestra Emanuel Elenescu și în Corul Liceului de Arte.
– Este membră în corul „EXTENSIO” al Academiei de Muzică Ghe. Dima, extensia Piatra-Neamț, coordonat de prof. univ. Ildiko Kallo .
– Ia lecții de teatru cu d-na prof. Gina Gulai, actriță la Teatrul Tineretului. Debutul în teatru și l-a făcut pe 24 mai 2017 , obținând premiul 1 la Festivalul de teatru în limba română, pentru copii și tineri – Suceava.
– Muzica face parte din viața ei de când era foarte mică și visul ei a fost și rămâne să studieze muzica și să se afirme în acest domeniu.
– După numeroase participări și trofee obținute la festivaluri de muzică, Teodora se face remarcată la varsta de 11 ani, la emisiunea Next Star difuzată pe Antena 1.
– Finalistă Next Star, locul 2 – sezonul 1, anul 2013 .
– Teodora a fost apreciată de producătorii emisiunii, ca urmare a fost invitată să cânte în toate edițiile speciale ce s-au difuzat în cele 7 sezoane ale emisiunii Next Star. Astfel, a cântat în duet cu: Paula Seling, NICO, Bodo de la Proconsul, Amna și a avut momente artistice de excepție cu piese foarte dificile care i-au adus milioane de vizualizări la postările de pe Youtube.
– A fost invitată și în alte emisiuni ale canalului Antena: Sinteza zilei, Răi da’ Buni, Neața cu Răzvan și Dani, Junior Chef (a fost și jurat în semifinală , 12 emisiuni pe Zu TV, Te cunosc de undeva.
– A impresionat auditoriul și jurații de la Next Star, astfel că artistul CONNECT’R a invitat-o să cânte în deschiderea nunții sale, iar PEPE a declarat într-o emisiune că Teodora este cea mai buna voce din toate sezoanele emisiunii Next Star .
– Teodora a făcut parte din jurii, a apărut la peste 30 de emisiuni ale posturilor naționale TV, a susținut recitaluri, spectacole, concerte .
– A participat la numeroase activități culturale și concerte organizate în cadrul Asociației TAGMA.
– A participat la evenimente destinate tinerilor: Ziua Europeană a Luptei Împotriva Traficului de persoane organizat de Asociația Christiana Piatra-Neamț; Conferința regională ,,Păstrează-ți libertatea”, Asociatia Valoare Plus -Bacău.

2 Comentarii
 1. Dorin Olariu spune

  „Tânăra artistă Teodora Sava din Piatra Neamţ nu ne-a dezamăgit nici de data asta” spuneţi voi în deschiderea acestui articol! Cu tot respectul, dar eu spun că nu prea sună frumos, nu aţi ales cuvintele potrivite!
  Şi spun asta fiindcă Teodora Sava este de mică o artistă excepţională, iar prin valoarea ei, prin glasul ei, prin interpretare ei pe oricare scenă nu a dat impresia şi nu va dezamăgi niciodată.
  Cred că ceva de genul „Tânăra şi talentata artistă Teodora Sava ne-a încântat din nou cu glasul ei…” ar fi fost mult mai potrivit!
  Este părerea mea, în rest vă felicit pentru cele scrise, iar pe Teodora o aştept aşa cum îmi doresc să „vină la braţ” cu Trofeul Eurovision în România!

  1. Mihaela spune

   Va multumim !!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate