Rezultatele Concursului de Educație pentru Sănătate și Prim Ajutor ,,SANITARII PRICEPUȚI”

0

Pe data de 27 mai 2017, începând cu ora 9.00, la Școala Gimnazială ,,NICU ALBU” din Piatra-Neamț a avut loc faza județeană a Concursului de Educație pentru Sănătate și Prim Ajutor ,,SANITARII PRICEPUȚI”.

“Sanitarii Pricepuți” este singurul concurs pentru sănătate și prim ajutor care se desfășoară în școlile din România. Este un program cu o tradiție de 47 de ani. Concursul pentru sănătate și prim ajutor „Sanitarii pricepuți” este organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie din România, împreună cu Ministerul Educației și Cercetării, Ministerul Sănătății Publice și Ministerul Administrației și Internelor. Parteneri: C.J.Neamț, Primăria Piatra-Neamț, I.S.J. Neamț, D.S.P. Neamț, I.S.U. Neamț.

La faza județeană a concursului au participat 13 echipaje de gimnaziu și 4 echipaje de liceu. La categoria echipaje de liceu locul 1 a fost câștigat de echipajul de la Colegiul Gheorghe Asachi, iar la categoria școli gimnaziale a fost desemnat câștigator echipajul Școlii Gimnaziale nr. 11 din Piatra-Neamț, echipaj care va merge la faza națională a competiției de la Poiana Pinului- Buzău. Echipajele câștigătoare au fost recompensate cu truse de prim ajutor, diplome, ciocolată.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate