Guvernul a dat de Paști mâncare tradițională infractorilor. Bolnavii din spitalul de la Piatra-Neamț au mâncat de la ONG-uri

1

Recent vorbeam de norma de hrană insuficientă din spitale, de mâncarea scârboasă și puțină care se dă bolnavilor.
Ieri vă spuneam că bolnavii de coronavirus din Piatra-Neamț au primit masa tradițională de la ONG-uri deoarece guvernul nu a alocat bani pentru masa de Paști a bolnavilor.

Singurul Ordin dat de Guvernul pentru mărirea valorii normei de hrană și pentru meniuri speciale în zilele de Paști a fost pentru infractorii din penitenciare.
Nu spunem că aceștia nu merită. Doar constatăm cum guvern s-a ocupat să aibă o masă de Paști infractorii. Bolnavii, orfanii sau bătrânii din azile NU.

Priviți meniul stabilit de Guvern pentru infractori și comparați-l cu ce mănâncă bolnavii din spitalul din Piatra-Neamț, aflat tot în subordonarea guvernului.

1 Comentariu
  1. Gradinaru Neculai spune

    Acum spitalele nu sunt în subordinea directă a Guvernului prin Ministerul Sănătății ? De ce nu măresc norma de hrană ? Cine poate asigura trei mese pe zi cu 13 lei ? Din acest motiv hrana zilnică a bolnavilor este sub orice critică ! Cred că și pușcăriașii beneficiază de o normă zilnică de hrană mai mare ! Mulți spun că nu mergi la spital ca să te îngrași, dar mergi ca să te faci sănătos , nu ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate