Mâncarea de la spital este din nou puțină și scârboasă

5

Acum vreo lună de zile, liberalii și prietenii lor au sărit ca arși pe tema mâncării oferite bolnavilor la Piatra-Neamț. În fapt, ce poze au prezentat ei (ne referim la cele autentice, nu la cele făcute în alte spitale acum 10 ani) cu masa de dimineață erau blânde. Situația e chiar mai gravă. De multe ori, bolnavii nu reușesc să identifice ce au în farfurie după aspect, gust sau miros, căci li se servesc mâncăruri de tip lături.

Pe moment am crezut cu toții că se va schimba ceva după scadalul făcut de liberalii nemțeni, dar din păcate tot deranjul a fost doar o ipocrizie ieftină urmată de un mare ghinion pentru imaginea liberalilor nemțeni. O decizie de la nivel central luată între timp a mutat administrarea spitalului de la Consiliul Județean condus de PSD la ministerul PNL și PNL Neamț a propus noua conducere a spitalului. Deci liberalii nemțeni s-au trezit deodată că au conducerea spitalului și ministerul lor trebuie să decidă cuantumul normei de hrană pentru bolnavi. Ce s-a rezolvat? NIMIC. Bolnavii mănâncă la fel de puțin și prost, iar mâncarea este preparată în continuare într-un spațiu infectat cu bacterii periculoase pentru pacienți. Ce puteau să facă sau dacă puteau să facă vă vom explica zilele viitoare. Puteau să facă multe, dar nu au făcut nimic.

Singura diferență este că acum nu mai avem gălăgia provocată pe internet de propaganda de dreapta. Despre mâncarea din spital vom vorbi tot noi și vă vom arăta care este situația, la fel cum am făcută periodic fără să ținem cont cine se află la putere. (exemple la finalul acestui articol)

Am așteptat să treacă sărbătorile de Paști pentru a nu tulbura liniștea nemțenilor, iar acum să vă arătăm ce poze am primit în ultima perioadă legate de mâncarea de la spital. Pozele sunt realizate în zile diferite de pacienți diferiți.

Masa de seară.

Masa de prânz (bolnav de diabet)

Masă de dimineață la spital.

Mâncarea la acest spital a fost puțină și scârboasă și când au fost cei de dreapta la butoane și când au fost cei de stânga. Excepție face perioada recentă și foarte scurtă când s-au certat între ei și președintele CJ Neamț a dispus să se dea mâncare comestibilă, dar asta nu a durat decât câteva zile până ce au preluat liberalii frâiele spitalului. Acum s-a revenit la ”normalitate”, adică e din nou mâncare puțină și scârboasă.

Să nu cădeți în capcana de a critica PNL-ul de acum sau PSD-ul de dinainte. Sunt vinovați cu toții în aceeași măsură. Singura diferență este că liberalii s-au dovedit a fi mai ipocriți și acum când e spitalul la ei bagă capul în nisip.

Iosub Robert

ARTICOLE MAI VECHI PE ACEEAȘI TEMĂ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Chiriac Vasile spune

  Domnule „admenestrator” declarați ca spitalul refuza banii dl. Arsene. Exista hotare de guvern? Sau mințiți prin omisiune.

  ADMIN: Ce ziceți acolo?

  1. Chiriac spune

   Știu că meseria de ziarist este de a fi corect și nepărtinitor.

 2. Viorica asistenta spune

  Pai nu zicea Arsene cand se poza la bucataria spitalului ca da el bani pentru mese indestulate bolnavilor? Credeti ca noi am uitat? Unde a disparul laudarosul?

  ADMIN: Pai … nu mai are cum să dea …au luat spitalul la minister…. de acum e in grija guvernului 🙂

 3. vio spune

  TIE GREATA NUMAI CAND VEZI DAR SA MAI MANANCI ,RUSINE

 4. Un fin observator spune

  Bucataresele sunt foarte talentate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate