Grupul vocal ,,Floare de lotus”, Tașca, Locul I cu trofeu, la Festivalul de dansuri și cântece populare „Nae Rotaru”

0

Duminică, 10 iunie 2018, s‑a desfășurat în orașul Piatra Neamț, Festivalul Concurs de dansuri și cântece populare „Nae Rotaru”, ediția a II‑ a, în cadrul căruia, grupul de copii „Floare de Lotus” de la Școala Gimnazială „Vasile Mitru”, Tașca, coordonat de doamna profesor Liliana Roibu, a câștigat premiul I, secțiunea ” Grup Vocal ” . De asemenea, au fost câştigate și alte premii:

Premiul II – Mitrofan Andreea

Premiul III  – Caia Teodora

Mențiune- Gribincea Ştefania
Mențiune- Paleu Mihaela
Mențiune- Ciucanu Isaura
Mențiune- Ansamblul Folcloric ,,Flueraşii”
.

Bravo cu felicitări, copii! Mulțumiri din adânc de inimă, organizatorilor: distinsei doamne director Ioana Iordache, stimabilului domn Ionel Iordache, tuturor celor implicați, coregrafului Mihai Mihăiță Melu, juriului excepțional, pentru verticalitate, exigență, profesionalism! Calde mulțumiri doamnei director Bârsan-Son Mădălina Gabriela, Primariei Tașca, părinților pentru susținere! Mult succes elevilor dragi, de la clasa a VIII-a! Fie să reușiți la liceele dorite! Doamne ajută! ” , a declarat doamna profesor Liliana Roibu.

Felicitări copiilor, coordonatorului și nu în ultimul rând, doamnei director Bârsan Son Mădălina și Primăriei Tașca care sunt mereu alături de copii, îi ajută și îi incurajează în toate proiectele!

 

Sursa: Liliana Roibu, Facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate