Groapă de gunoi în „buricul” unui cartier

2

Am scris la începutul lunii despre hotelul de cinci stele care încântă locuitorii din Mărăței prin „ luxul” său desăvârșit și siguranța pe care le aduce cartierului. Nu am avut pretenția ca problema să fie soluționată peste noapte însă nu am luat în calcul ipoteza conform căreia, în numai două săptămâni, situația să fie și mai dezastruoasă.

Perimetrul respectiv arată ca după un bombardament… cu mizerie. Sub geamurile locatarilor vizionăm gratuit noua modă în materie de pantofi alături de pungi, sticle, borcane, haine aruncate peste tot, resturi alimentare și alte deșeuri despre care preferăm să nu vorbim… nu de alta, dar unii oameni încă iau micul-dejun la această oră și nu vrem să fim lipsiți de tact.

De miros, nu mai vorbim… doar amatorii de senzații tari ar alege să își croiască drum pe acolo, așa încât nu putem să nu ne întrebăm: Cum e cu „Piatra-Neamț oraș(ul) european”?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. legio spune

    Da aia care se numeste politie comunitara unde-i ,ce face ,cum justifica acei aproape 1000 de euro pe luna ?

  2. Ciprian purice spune

    Bataie de joc…….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate