Hotel gratuit de „5 stele” în Mărăței

1

Piatra-Neamț, oraș european, sau, mai bine spus, un concept „altfel ” în ceea ce privește locurile de relaxare, pe o stradă din Mărăței.

Situația, cam bacoviană de altfel, persistă de pe la sfârșitul anului 2016, însă, odată cu Anul Nou, gradul deteriorării și al mizeriei absolute deja a fost ridicat la rang de „artă”.

Sticle sparte, lenjerie intimă, pantaloni, bluze, perne și nelipsitele sticle cu licoarea lui Bachus tronează nestingherite între blocuri.

Locatarii s-au obișnuit, oarecum, cu priveliștea absolut încântătoare, și spun, deznădăjduiți, că nimeni nu a luat atitudine.

De-ar fi doar un focar de infecție, ar fi mai puțin dramatic, însă noaptea, după ora 21, acolo se adună multe personaje certate cu integritatea psihică, de multe ori violente, care consumă droguri, agasează trecătorii și deranjează cu petrecerile nocturne toată strada.

Asteptăm curățenia de primăvară, poate autoritățile vor lua măsuri și în acest sens. Și cartierul Mărăței face parte din orașul Piatra-Neamt, după ultimele noastre verificări.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Cornel spune

    SINCER va spun , Mă surprinde faptul că încă mai are Cosul de fum, Ceea ce înseamnă că totuși Cineva a fost Vigilent, în Speranța că o să l folosească pe la vreo sobiță , la țară pe undeva, Asta avand in vedere materialul din care este făcut acel cos,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate