GO TO VOTE! Simulare de alegere pentru tinerii care vor vota prima data

4

De peste 25 de ani Asociația Pro Democrația (APD) dezvoltă proiecte de educație civică, proiecte care au scopul de a stimula participarea civică în comunitate a cetățenilor, în special a tinerilor.vot
În perioada martie – decembrie 2016, APD implementează proiectul VOTUL TĂU! VOCEA TA!, care își propune să stimuleze implicarea tinerilor în comunitate prin diverse metode și instrumente de participare publică cu scopul de a lua decizii.
O nouă generație va vota anul acesta. Și pentru că aceștia să voteze CORECT, fără a fi influențați de diverși factori, au nevoie de informare și conștientizare.
Astfel, pe 11 aprilie 2016, începând cu ora 12.00 la Colegiul Național ”Calistrat Hogaș” din Piatra-Neamț va avea loc prima acțiune (dintr-o serie de alte 10 evenimente) de simulare a procesului de vot. Trei tineri vor intra în postura de candidați fictivi și vor avea rolul de a angrena publicul (elevii prezenți la eveniment) să îi voteze.
La eveniment vor participa peste 82 de elevi, tineri alegători, care vor vota anul acesta pentru prima dată.
Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului Votul Tău! Vocea Ta!, implementat de Asociația Pro Democrația Centrul Național de Coordonare în parteneriat cu Fundația Hanns Seidel România.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. eu votez spune

  Lolita, what’s your problem? Are you suspicious? Why? A fost o activitate curata din punct de vedere politic. Decat sa faci pe-a criticul, mai bine ai demara o actiune constructiva… Asteptam dovada civismului tau… sau tacerea ta…

  1. Lolita spune

   Pe limba asta de-ai scris nu ma recunosc.

   Daca promovezi interese gen Soros atunci sa stii ca nu sint deloc proasta votanta si inghititoare de sloganuri.

   Daca iti place munca pentru oligarhii fara scrupule nu ma intreba de ce NU votez.

   Nu imi fac nici o problema in privinta viitorului, oricit de bine ascunzi dosarele murdare, ziua citirii lor de populatia ce vrei a te vota vine.

   Mi-e frica de oameni stersi pe creier, robo-votanti: „eu votez”

 2. eu votez spune

  Lolita, what’s your problem? Are you suspicious? Why?

 3. Lolita spune

  Votul meu, vocea mea: STOP VOT !

  Aceasta promovare cind va avea loc ?
  Cred ca acest ONG ar trebuie sa promoveze si respingerea votului pentru orice candidat care nu are dosarul de prietenii facut public.

  Pe buletinul de vot trebuie inscrisa optiunea RESPING TOTI CANDIDATII.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate