Isabela Nedelcu și Ana Chele, candidatele PNL la primăriile Pângărați și Săvinești

3

Căminul Cultural din comuna Săvinești a găzduit duminică, 10 aprilie, evenimentul de lansare a doamnelor  Ana Chele și Isabela Nedelcu, candidatele PNL Neamț pentru funcția de primar al comunelor Săvinești, respectiv Pângărați. La eveniment au participat copreședintele OFL Lucia Varga, președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, senatorul PNL Eugen Țapu Nazare și membri ai echipei liberale dintre care îi amintim pe Gabriela Banu, Monica Anton, Maricica Radu, Florin Hopșa.

În calitate de candidat din partea PNL Neamț pentru funcția de primar al comunei Săvinești, Ana Chele a declarat că a pregătit o serie de proiecte care să fie implementate la nivel local. În mandatul de primar, aceasta își propune să asigure siguranța populației, mai ales în școli și în jurul unităților de învățământ, extinderea rețelei de gaz metan, înființarea unei piețe agroalimentare, înființarea unui dispensar în satul Dumbrava Deal, buna gestionare a activelor din patrimoniul primăriei, precum și facilități fiscale pentru atragerea de investitori.

”Încep prin a-i mulțumi doamnei Ana Chele că este gazda noastră astăzi. Am venit și eu cu colegii mei din Pângărați, pentru că din păcate la Pângărați nu avem un spațiu măcar ca acesta unde să vă putem primi. M-am hotărât destul de greu și mi-am asumat destul de târziu această candidatură. Nu este ușor să te implici, nu este ușor să lupți alături de bărbați în general în politică. Avem o comună frumoasă la Pângărați. Este timpul la Pângărați să depășim primul nivel, acela al nevoilor primare. Avem nevoie să trecem la un nivel superior unde tinerii să aibă acces la educație, la dezvoltare personală, să poată privi spre viitor, să vină înapoi acasă. Pentru aceasta este nevoie de susținerea dumneavoastră, a tuturor.”, a declarat Isabela Nedelcu, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Pângărați.

Eugen Țapu Nazare a susținut cele două candidate PNL. „Este vremea să alegem și femei!  Haideți ca pe 6 iunie să-l trimitem pe actualul primar la cratiță!”, a concluzionat senatorul PNL. De asemenea, domnia sa a menționat că la nivelul comunei Săvinești se intenționează crearea de mii de locuri de muncă prin înființarea unui parc industrial pe vechea platformă lăsată în paragină.

Lucia Varga, deputat PNL și președinte al Organizației Naționale a Femeilor Liberale, a declarat că modelul de succes de guvernare liberală din Oradea – Bihor unde acum șomajul este zero poate fi aplicat și în județul Neamț, cu condiția existenței unui tandem primar PNL – președinte de Consiliu Județean Neamț PNL. „Sunt convinsă că județul Neamț condus de liberali sub președinția lui Mugur Cozmanciuc va înflori. Dați județul pe mâna liberalilor și viața oamenilor din Neamț se va îmbunătăți.”, a punctat Lucia Varga.

Mugur Cozmanciuc, deputat PNL și președinte al PNL Neamț, a îndemnat nemțenii să meargă la vot: „Fondurile europene, Consiliul Județean și guvernul PNL vor fi soluția. Dumneavoastră trebuie să mergeți la vot. Avem doamne respectate, respectabile. Avem candidați hotărâți și determinați și vrem împreună cu dumneavoastră să câștigăm Consiliul Județean, după cum vom câștiga  primăria Piatra-Neamț.”


M. I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. terente revine! spune

  nemaipomenit,ce lansare de candidatura si-a facut nedelcu maria de la pangarati.dupa doua mandate de consilier local constata ca in comuna pingarati nu este o sala de festivitati pentru lansarea candidatilor.mai usor iti este sa pleci in alta comuna unde nu te cunoaste lumea si poti vorbi multe si nestiuta.doamna s-a ingrijit sa asigure conditii pentru oile din comuna fiindca acolo a putut jefui.sala de festivitati de la oantu a propus sa fie abandonata si primarul partener de afaceri a acceptat.spatiu de la dispensarul veterinar la transformat in grajd.cum este posibil ca dupa doua mandate de consilier local sa spui ca trebuie sa depasim primul nivel primar si sa trecem la al doile.apropo la al doilea nivel jaful va fi si mai mare.nu ne multumim cu doua lacuri si rezervatia de tisa luom si 1000 ha pasune.rusine pentru un asemenea candidat care nu a reusit sa-si faca lansarea in comuna.de aceea o propunem candidata la brasauti.

 2. Lolita spune

  Aiasta zicere este de remarcat:

  ” Este timpul la Pângărați să depășim primul nivel, acela al nevoilor primare.”

  Cum credeti ca va fi satisfacut nivelul superior cind salariile platite oriunde nu satisfac nici nivelul primar ?

  Dosarele cu afaceri si prieteni al candidatelor rog sa fie publicate.

  Asa populatia va vota sau STOP VOT !

  1. Lolita spune

   Si am uitat, contrast puternic intre poseta, haine si vorbe.
   Alegatorul este cam ca masina din fundal, nu intelege de ce noroiul aruncat de politicieni nu se duce….poate anu’ asta se va auzi vocea celor care nu au fost la miting.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate