Gheorghe Ștefan – ”Dorim un PNL puternic”

2

Gheorghe Ștefan, fostul președinte al PNL Neamț, declara în urma cu vreo 3 mandate electorale că vrea un PNL puternic.
Biroul municipal Piatra-Neamț al PNL, strâns unit, pe atunci, în jurul liderului Gheorghe Ștefan, spunea că ”militează pentru promovarea valorilor și principiilor liberale și pentru menținerea identității politice a PNL.”

Au trecut 12 ani și președintele PNL de atunci împreună cu echipa sa liberală și apoi PDL-istă de la Piatra-Neamț a lăsat moștenire PNL-ului de acum și cetățenilor din Piatra-Neamț rate de 30 miliarde lei vechi pe lună.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Stefan spune

    Pinalti a mintit,PLD (Stolojan) a fugit repede sa fuzioneze cu PD, formand PDL!Dupa ani, alti tradatori din PNL au dus partidul intr-o fuziune cu PDL.Din PNL a ramas doar numele, naravurile sunt cele ale basistilor…Dl. Iosub a sesizat corect, acum 12 ani s-a dat startul compromiterii ultimului partid istoric democratic si a consolidarii asa-numitului „stat paralel”..

  2. Cornel spune

    Și o Melodiile de Inima Neagră ; ,,In Lumea asta mare ,, Sunt Nefericiți ,far de casa și. servici , Zac prin spitale ,far de mâini ,far de picioare . Pentru Cei care au UITAT cumva Asta deoarece la Români se întâmplă deseori și în mod frecvent Pierderi de Cunoștiinta Memorie .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate