Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
 • :
 • :

Gheorghe Ștefan – ”Dorim un PNL puternic”

Gheorghe Ștefan, fostul președinte al PNL Neamț, declara în urma cu vreo 3 mandate electorale că vrea un PNL puternic.
Biroul municipal Piatra-Neamț al PNL, strâns unit, pe atunci, în jurul liderului Gheorghe Ștefan, spunea că ”militează pentru promovarea valorilor și principiilor liberale și pentru menținerea identității politice a PNL.”

Au trecut 12 ani și președintele PNL de atunci împreună cu echipa sa liberală și apoi PDL-istă de la Piatra-Neamț a lăsat moștenire PNL-ului de acum și cetățenilor din Piatra-Neamț rate de 30 miliarde lei vechi pe lună.
2 comentarii la “Gheorghe Ștefan – ”Dorim un PNL puternic”

 1. Stefan

  Pinalti a mintit,PLD (Stolojan) a fugit repede sa fuzioneze cu PD, formand PDL!Dupa ani, alti tradatori din PNL au dus partidul intr-o fuziune cu PDL.Din PNL a ramas doar numele, naravurile sunt cele ale basistilor…Dl. Iosub a sesizat corect, acum 12 ani s-a dat startul compromiterii ultimului partid istoric democratic si a consolidarii asa-numitului „stat paralel”..

  Raspunde
 2. Cornel

  Și o Melodiile de Inima Neagră ; ,,In Lumea asta mare ,, Sunt Nefericiți ,far de casa și. servici , Zac prin spitale ,far de mâini ,far de picioare . Pentru Cei care au UITAT cumva Asta deoarece la Români se întâmplă deseori și în mod frecvent Pierderi de Cunoștiinta Memorie .

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *