Gala Sportului Nemțean 2016, eveniment organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț

0

gala-sport-2016-afisMarți, 20 decembrie, începând cu ora 11, a debutat Gala Sportului Nemțean 2016, un eveniment organizat la sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț. Parteneri în cadrul acestui eveniment sunt CJ Neamț și Consiliul Local al municipiului Piatra-Neamț.
În deschiderea evenimentului a avut loc un spectacol realizat de Ansamblul Floricică de la Munte al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

Premianţii galei sunt cei mai buni sportivi ai județului în 2016, la categoria sporturi olimpice, sporturi neolimpice și jocuri de echipă. De asemenea, o categorie aparte este cea a premiilor speciale acordate unor oameni din lumea sportului nemțean care în anul 2016 au reușit performanțe aparte în diferite domenii de activitate.
Premiul pentru cel mai valoros club al anului 2016 a revenit CS Ceahlăul Piatra-Neamț, iar titlul de cea mai bună unitate sportivă şcolară din judeţ a fost adjudecat de LPS Piatra-Neamţ.
Totodată, cel mai bun sportiv al anului a fost canotoarea Andreea Grăpinoiu, de la CS Ceahlăul Piatra-Neamţ. Sportiva, în vârstă de 17 ani, este eleva prof. pro1-dsc_0519fesorului Valentin Gavril, iar în această vară a cucerit medalia de argint, cu ambarcaţiunea de 4 vâsle, la Campionatul European de Juniori 1, desfăşurat la Trakai, Lituania.
Amintim că în 2015 premiul pentru cel mai bun sportiv al anului a fost obținut de Ana-Maria Grăpinoiu ( sora câștigătoarei din acest an).
„Mulțumesc celor care mă susțin, antrenorilor, părinților și surorii mele, Grăpinoiu Ana-Maria, care anul trecut a fost considerată cea mai bună sportivă. Mă bucur că îi calc pe urme și sper ca anul viitor să fie unul și mai bun, cu locul I atât la europene, cât și la mondiale.” a declarat Andreea Grăpinoiu.

Vezi premiile aici

 

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate