Ultima şedinţă din acest an a Colegiului prefectural

0

colegiuPrefectul judeţului Niculina Dobrilă a condus astăzi, 20 decembrie a.c., ultima şedinţă din acest an a Colegiului prefectural.
Întâlnirea s-a desfăşurat într-un cadru informal, prilejuit de apropierea sărbătorilor de iarnă.
“Devenită deja o tradiţie, ultima şedinţă din an a Colegiului prefectural o dedicăm unei treceri în revistă a principalelor realizări ale anului care tocmai se încheie și a enunţării priorităţilor anului viitor pe care le vom avea în vedere fiecare dintre noi. De aceea aş dori să avem un dialog interactiv, fără o agendă prestabilită. Voi începe eu să prezint pe scurt principalele rezultate obţinute de instituţia noastră ”, a spus în deschiderea întâlnirii prefectu lNiculina Dobrilă.
Astfel, au fost remarcate câteva din principalele realizări ale Instituției prefectului, precum : obţinerea recertificării Sistemului Integrat de Management Calitate – Mediu – Sănătate şi Securitate Operaţională – în conformitate cu cerinţele standardelor ISO, derularea Programului pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), precum și organizarea celor două procese electorale, alegerile locale și generale – pe o legislație nouă, gestionarea bună a situaţiilor de urgenţă produse pe teritoriul judeţului şi alocarea unor sume pentru refacerea infrastructurii afectate, în urma promovării unor proiecte de hotărâre de Guvern – respectiv 11.031 mii lei prin HG 468/6 .07. 2016 și alți 688 mii lei prin HG 752/2016.
Au avut intervenţii prezentându-şi realizările anului 2016 şi priorităţile anului viitor şefii a trei instituţii publice: Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Direcţia pentru Cultură, Secţia Drumuri Naţionale.
La finalul întâlnirii prefectul a mulţumit tuturor colaboratorilor pentru implicare şi sprijin şi a adus, deasemenea, mulţumiri reprezentanţilor mass media.
Vă mulţumesc pentru sprijin şi colaborare mai ales în acest an când, pe lângă activităţile curente, s-au desfăşurat şi două procese electorale. Totodată vă felicit pentru activitatea desfăşurată şi pentru rezultatele obţinute. Trebuie în continuare să depunem eforturi pentru a spori încrederea oamenilor în instituţiile publice. Şi pentru că suntem la final de an, tuturor vă doresc sărbători fericite şi un an nou cu împliniri, sănătate şi putere de muncă”, a spus la final prefectul Niculina Dobrilă.
La întâlnire au fost prezenţi, alături de membrii Colegiului prefectural, alti invitaţi: subprefectul judeţului –Iulian Jugan, membrii Comisiei de Incluziune Socială, membrii Comisiei de Dialog Social precum şi reprezentanţi ai vârstnicilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate