FOTO/VIDEO: Spitalul din Piatra-Neamț are de astăzi aparatură pentru analizele de coronavirus

Aparat PCR la Spitalul de Urgență Piatra Neamț, cu fonduri din bugetul județului.

În câteva zile se vor interpreta testele la Spitalul Județean, declarat Spital COVID-1.

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț are aparat care va permite testarea pacienților pentru virusul COVID-19. În câteva zile, probele prelevate de la nemțeni vor fi analizate pe plan local.

„Sunt extrem de bucuros deoarece Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț are de astăzi, 3 aprilie, aparatul de testare moleculară real-time PCR! Este ceea ce le-am promis nemțenilor că voi reuși să fac, pentru salvarea pacienților infectați cu temutul virus.

Odată cu sistemul PCR, au ajuns și testele pentru confirmarea sau infirmarea infecției!! De miercuri, 8 aprilie, vor fi făcute primele teste.

Din 11 milioane de lei alocați de la bugetul județului cumpărăm cea mai importantă aparatură și cele mai bune echipamente de protecție, care să fie utilizate de sistemul medical nemțean în perioada pandemiei de coronavirus.

Din inimă, cu responsabilitate și cu grijă sinceră pentru fiecare nemțean, acționăm! Facem, nu povestim!

Sunt la curent cu tot ce apare ca și aparatură, atât la nivel național cât și mondial. Am încredere că de la o zi la alta, sistemul medical nemțean este tot mai bine pregătit pentru tratarea pacienților care sunt diagnosticați cu această boală Covid-19.

Grija mea: Nemțenilor mei să nu le lipsească nimic din ce poate salva măcar o viață!
Ținta noastră: sănătatea! Nu victime!

Domnul să ne aibă în paza cea bună!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a fost declarat de către Ministerul Sănătății ca fiind Spital COVID-19, începând cu data de 31 martie 2020.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. Danut spune

    Atenție la întrare la taxator… Toată lumea îl atinge…. Mai bine ar suspenda varianta cu plata e f riscant…. Pt un timp scoți obligativitatea de a mai plăti accesul în incinta spitalicească… O idee doar.. Sunt alții care nu iau în calcul ca trebuie sa eliminam orice sursa de transmitere… ATENTIE

  2. Dl Scarbescu spune

    Mă bucur tare mult sa vad și știri bune.
    Întrebarea este dacă are cine lucra cu el

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate