[FOTO/VIDEO] Simulare accident în Piatra-Neamț – vezi aici efectele unui impact în trafic

1

Serviciul de Poliție Rutieră a Județului Neamț și Asociația Club Rotaract Piatra Neamț își unesc forțele pentru prima oară în ceea ce privește siguranța și conduita în trafic, a nemțenilor (click aici pentru articol).

Astăzi, în cadrul campaniei „Condu prudent! Alege viața!” vizitatorii vor putea încerca senzația unei ciocniri la viteză mică, pentru a-și imagina efectele devastatoare ale unui impact similar, ce ar putea avea loc la o viteză mult mai mare.

Alegeți viața, oameni buni! Buton de „repeat” nu există..

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Tudor spune

    DECI. PE BUNE ! Daca E Cineva Amator de Senzații ,Impacturi la Viteze. mici ,mari se duce la un Balci ,La Mașinuțe și se suie într-una din Ele , se. Vorbește cu altu și așteaptă să fie pista mai liberă , după care. Vin Frontal ,Lateral ,din Spate și se Tamponează . Senzația e Mult mai Puternică și Ai și Șansă să dai cu Mufarina de Volanul de la mașinuță , Fix că n Cazurile Reale , Ce fac Ei .aici ,Alții pot Simula un picuț mai încolo ,când da zăpada ,i au o sanie se duc pe Strasse Meteorului in vârf și și dau drumul la vale ,in vreo poarta , de casa , ce găsesc în calea lor .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate