Alege viața! Vino să simulezi în timp real efectele unui accident rutier

0

„Condu Prudent! Alege Viața!”

21 septembrie 2019

Serviciul de Poliție Rutieră a Județului Neamț și Asociația Club Rotaract Piatra Neamț își unesc forțele pentru prima oară în ceea ce privește siguranța și conduita în trafic, a nemțenilor.

Campania „Condu Prudent! Alege Viața” de sâmbătă, 21 septembrie 2019, între orele 10:00-16:00, va îngloba o serie de acțiuni dedicate atât șoferilor (fie începători sau experimentați), cât și pietonilor.

Peste 500 de pliante cu informații referitoare la importanța conducerii preventive și 500 de autocolante cu mesajul campaniei vor fi distribuite automobiliștilor și motocicliștilor aflați în trafic, de către membrii Asociației Club Rotaract Piatra Neamț, cu susținerea unui echipaj al Serviciului Poliției Rutiere Neamț.

Aceștia vor răspândi mesajul campaniei naționale a Poliției Rutiere, „Alege Viața!”, și vor invita participanții la trafic să testeze efectele unui accident auto în simulatorul de impact „Crash”, în parcarea Teatrului Tineretului din Piatra Neamț.

Vizitatorii vor putea încerca senzația unei ciocniri la viteză mică, pentru a-și imagina efectele devastatoare ale unui impact similar, ce ar putea avea loc la o viteză mult mai mare.

România se află în continuare în topul țărilor europene la capitolul pietoni morți și decese datorate accidentelor rutiere. Campania „Condu Prudent! Alege Viața” este una extrem de importantă în contracararea comportamentului agresiv la volan și promovarea conduitei preventive.

Această campanie este realizată în parteneriat cu Poliția Rutieră Neamț și Primăria Municipiului Piatra Neamț. Sponsorul principal al evenimentului este Autonom.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate