(FOTO/VIDEO) Explozie provocată din cauza unui scandal pe custodie. Copilul a fost rănit

0

Ca urmare a unei solicitări venite din partea IPJ Neamț, pompierii au intervenit astăzi pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție,  o autospecială pentru lucru la înălțime și o autospecială pentru stingere cu apă și spumă.

Incendiul s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze (de la butelii) într-un apartament situat la primul etaj dintr-un bloc de locuințe din strada Grigore Ureche. Toți locatarii din bloc au fost evacuați.”, informează ISU Neamț.

În urma incendiului au rezultat două victime: un minor de 7 ani și un bărbat de 39 de ani.

„Minorul a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la UPU Piatra-Neamț.  Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de la SAJ.
La locul evenimentului s-au deplasat reprezentanți din cadrul Primăriei Piatra Neamț și reprezentanți de la Inspectoratul de Stat în Construcții
.”, a mai transmis ISU Neamț.

Întrucât incendiul a fost provocat de bărbatul din locuință, s-a deschis o cercetare penală și a fost sesizat Parchetul.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fostul soț va incendia locuința în care se află împreună cu fiul său minor.

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor SAS. În momentul în care luptătorii SAS au pătruns în incinta imobilului celui în cauză, s-ar fi produs o explozie, urmată de izbucnirea unui incendiu.

Incendiul izbucnit a fost localizat și lichidat de pompieri.

Minorul a fost scos din imobil de un polițist, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În acest moment, persoana bănuită de comiterea faptei se afla în custodia polițiștilor.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare, fiind informat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

Din cercetările preliminare efectuate a reieșit că, pe fondul unui litigiu cu fosta soție privind încredințarea minorului, bărbatul ar fi recurs la acest gest.”, a transmis IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate