Vaccinarea profesorilor, amânată din cauza numărului insuficient de doze

0

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat recent amânarea vaccinării prioritare a profesorilor, din cauza numărului insuficient de doze.

Vaccinarea prioritară a profesorilor se amână pentru o dată care va fi anunțată (cel mai probabil amânarea va fi de maxim două săptămâni)”, arată un document transmis DSP-urilor din toată țara de către Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva SARS-CoV-2.

sursa foto: edupedu

Nota transmisă de Comitetul pentru vaccinare către DSP-uri face referire la verificarea numărului de doze de vaccin necesare la nivel local, reprogramarea persoanelor cu funcții esențiale, „prin grija STS”, începând cu data de 28 ianuarie pentru data de 8 februarie, reprogramări în ordinea programărilor inițiale, precum și la includerea vaccinului Moderna în campania de vaccinare, din 1 februarie. Referirea la vaccinarea personalului din învățământ este ultima pe lista de măsuri incluse în informarea citată.”, transmite edupedu.

Potrivit lui Valeriu Gheorhiță, specialiștii au avut de ales între a amâna persoane cu boli cronice, persoane cu vârstă peste 65 de ani și a decala persoanele care deservesc activități esențiale.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate