(FOTO) Protest anti-mască la Piatra-Neamț: „Copiii noștri nu-s cobaii voștri”

3

 La Piatra-Neamț, astăzi, 14 septembrie, în fața Teatrului Tineretului, părinți, bunici, alături de copii, s-au adunat pentru a scanda împotriva purtării măștilor și a regulilor impuse în școli.

Protestul a început la ora 18:00 și a reunit aproximativ 100 de persoane care au purtat pancarte pe care era scria: „Jos masca! Libertate”, „Vino și luptă pentru libertatea copilului tău!” sau „Zâmbetul lor e molipsitor”

Ne-am adunat aici deoarece nu suntem de acord cu normele din școală, cu obligativitatea măștilor, cu dezinfectanții și cu <pepsiglasurile lui Anisie>. Suntem pe baricade și o să rezistăm atât timp cât este nevoie.”, ne-a declarat unul dintre protestatari.

„Copiii noștri nu-s cobaii voștri”, au scandat în cor manifestanții.

Proteste asemănătoare au mai avut loc și în alte județe din țară.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Cristi spune

  Foarte bine. Dar iesind in strada nu cred ca o sa se schimbe ceva. Trebuie facut mai mult

 2. Marcica spune

  sa poarti masca cei asta.daca nu poarta poate sanenbolnaveasca pe noi pensionari.avem pensiea mica da tot ne cumparam masc

  1. Mihai spune

   Dna Marcica, comentariul dumneavoastra spune tot. Purtati masca unde doriti, dar nu e drept fata de copii sa fie abuzati in cadrul acestui balci de minciuni. Sanatate!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate