(NEAMȚ): Căutați de Poliție! I-ați văzut? Cine poate oferi informații este rugat să apeleze „112”

0

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Borlești caută o femeie, de 64 de ani, care a dispărut în noaptea de 10 septembrie a.c.

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați de către un bărbat, de 70 de ani, din Borlești, cu privire la faptul că soția sa SURUGIU ANA de 64 de ani, a plecat de la domiciliu în noaptea de 10 septembrie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente:  înălţime – 1,50 – 1,60 m, greutate – 55 – 60 kilograme, păr grizonat, fără semne distinctive.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o pijama compusă din bluză și pantalon de culoare roșu/vișiniu, fiind încălțată cu pantofi de culoare negru.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Borlești, în vederea depistării tinerei.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

***

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută un bărbat, de 41 de ani, care a plecat voluntar în data de 11 septembrie a.c., și nu a mai revenit.

La data de 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 65 de ani, din Cordun, cu privire la faptul că fiul său AMARANDEI CONSTANTIN CRISTI, de 41 de ani, a dispărut din data de 11 septembrie a.c.

Din verificările efectuate a reieșit că, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul de 65 de ani a venit împreună cu soția sa și cu fiul acestora, în municipiul Roman pentru a face cumpărături, în zona centrală. În jurul orei 12.00, bărbatul de 41 de ani, a mers la o societate comercială pentru a cumpăra produse de patiserie, însă nu a mai revenit.

Semnalmente:  înălţime – 1,70 m, greutate – 70 kilograme, corpolență atletică, brunet tuns scurt, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare roșie cu un cerc alb în partea din față, pantaloni scurți de culoare crem deschis, fiind încălțat cu sandale maro.

Polițiștii efectuează verificări în vederea depistării bărbatului în cauză.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate