Sondajul comandat de PNL Neamț – o manipulare ordinară

3

PNL Neamț a lansat în zona publică rezultatele unui sondaj de opinie mincinos care are ca scop clar manipularea electoratului din Neamț. În acest sondaj, PNL e prezentat ca și cum ar avea peste 50% din intenția de vot pentru Consiliul Județean, iar candidatul PNL, absolut necunoscut în multe zone din județ, ar avea 53%, în timp ce PSD-ul ar obține doar 24% și candidatul PSD, Ionel Arsene, ar fi puțin sub partid.

Dincolo de manipularea ordinară care se încearcă prin acest sondaj fals, se vede de departe disperarea liberalilor de a face orice numai să mai adune câteva voturi. Au coborât atât de mult nivelul politic cei de la PNL Neamț de au ajuns să râvnească la votul celui mai naiv segment din electorat.

S-au grăbit atât de mult liberalii cu acest sondaj fake încât din cifre reiese că PSD, PNL și USR vor aduna 96,3% din voturile nemțenilor, iar PRO România, PMP, ALDE și restul vor avea laolaltă doar 3,7%.

Nu știm ce repetent îi sfătuiește pe liberali în tehnici de manipulare, dar ceea ce fac ei se cheamă exploatarea ideii de vot util, doar că niciodată în această tehnică de manipulare nu se folosesc procente peste 50%, deoarece îți demobilizează propria echipă care se vede deja învingătoare și nu se mai omoară cu munca în campania electorală.

În două săptămâni nemțenii vor merge la vot și vom vedea cu toții cât de departe de realitate este acest sondaj care îi prezintă acum ca și învingători pe liberali. Și dacă făceau sondajul în interiorul PNL, Arsene tot avea mai mult de 25%.

Iosub Robert

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. VLAD spune

  Cine este Mugur Cozmanciuc ?

  ,, Absolut “meritat”, omul care nu a făcut nimic, nimic, până la 29 de ani conform propriului CV și a fost forțat să demisioneze pentru incompatibilitate, este numit director la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
  Iasi Este cunoscut în Iași ca fiind omul/finul lui Relu Fenechiu. Relu Fenechiu este primul ministru al transporturilor, liberal, care este acuzat de 46 de acte de corupție de DNA și condamnat la cinci ani închisoare.”

 2. Radu spune

  Si acest sondaj este la fel de mincinos si fals la fel cum e falsa defilarea asta de ministri si parlamentari europeni care „garanteaza” si „sprijina” si whatever … pai cat vor mai fi astia ministri? 2 luni pana ii trimitem si pe ei acasa .. incompetenti ce sunt …

 3. Iulian spune

  Si daca iese PNL in Neamt… si se dovedeste ca sondajul reflecta realitatea.. ce ai sa mai zici atunci?
  Nu fac parte din niciun partid, dar sincer am multi prieteni in jur care spun ca s-au saturat se PSD si chiar oameni care tineau cu PSD

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate