(FOTO) Piatra-Neamț: Fals cerșetor, reținut de polițiștii locali

1

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din Comănești, județul Bacău, a fost predat agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra-Neamț l-au depistat pe C.A. joi, 25 martie 2021, apelând la mila publicului, în curtea Bisericii Sf. Mina din Piatra-Neamț. Acesta se folosea de o adeverință eliberată în anul 2015 de către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, pe numele altei persoane. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, unde, în urma identificării, i s-au întocmit documentele de constatare a infracțiunii de înșelăciune.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

Persoana în cauză a fost predată lucrătorilor Poliției Municipiului Piatra-Neamț pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

1 Comentariu
  1. Un om spune

    De unde și până unde Poliția Locală întocmește documente de constatare a infracțiunii de înșelăciune? sau chiar și alte infracțiuni !….așa ceva intră în atribuțiile Poliției Naționale. Să citim atribuțiile și competențele Poliției Locale din Legea de Înființare a Poliției Locale ! Vă cam depășiți competențele domnilor polițiști locali și domnilor șefi ce conduceți această instituție și inclusiv a primarului , în subordinea căruia se află.
    Această faptă se numește abuz de putere….și ca atare, domniile voastre comit infactiuni….și urmare vouă ar trebui să vi se ” întocmească documente de constatare a unor infracțiuni „…..politistilor de grădiniță ce suntem-ți !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate