Comuna Ceahlău – simbolul neputinței politice PNL

3

Comuna Ceahlau din județul Neamț, este o comună cu care PNL Neamț se laudă, o comună unde însuși Orban se pozează și unde guvernul PNL a oferit cadou 69 de miliarde de lei vechi din Fondul de rezervă al Guvernului pentru acoperirea găurii făcute de un mare tun dat de administrația social democrată anterioară.

Cu toate planetele aliniate de partea sa, comuna liberală Ceahlău a rămas singura comună din județul Neamț care nu a accesat de ani de zile nici un proiect european și nici nu poate accesa nici unul. După ce guvernul PNL a acceptat să dea 69 de miliarde, subordonații aceluiași guvern au mai calculat ei niște dobânzi și au constatat că primăria mai are de dat vreo 20 de miliarde pentru a rămâne fără datorii și a putea începe să spere la bani europeni.

Neputința PNL de a scoate la lumină comuna cu care se mândrește și de a aduce aici măcar 1 euro, bani europeni, este dublată și de o complicitate cu cei care au nenorocit comuna. Marea gaură financiară de zeci de miliarde care a băgat primăria în epoca de piatră se datorează unui proiect făcut și implementat ilegal de fosta administrație, proiect la care primăria a fost obligată să dea toți banii înapoi. Ei bine, liberalii care au acum frâiele comunei nu au făcut nici un demers să recupereze banii de la cei vinovați și în consecință nu au recuperat niciun leu iar vinovații au scăpat nepedepsiți.

Ce dovadă mai mare de neputință politică poate fi decât să ai o comună PNL înglodată în datorii, singura din județ fără niciun proiect, dar o comună unde s-a simțit bine toată floarea PNL/PDL, începând cu Ludovic Orban și terminând cu Elena Udrea. O comună unde cei care au făptuit nu sunt trași la răspundere, dar unde la foc de seară și cu lăutari se simțea bine însăși Codruța cu toată spuma luptei anticorupție din țară.

E normal să te întrebi: dacă pentru comuna PNL, Ceahlău și pentru primarul liberal de aici care a stat la masă cu toți de la Orban la Codruța, PNL nu a fost în stare să aducă lucrurile la lumină, ce așteptări să avem de la acest guvern să facă ceva pentru alte localități?

Iosub Robert


aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. VIKTOR spune

  cea mai proasta conducere in comuna ceahlau si cel mai slab consiliu local.
  Domnilor nu ati facut nimic in statiunea durau, ati distrus-0 in totalitate ati avut noroc ca a investit d.l Culita in pensiunea Brindusa in rest nimic. drumul este sub orice critica, mafia moldoveneasca cumpara terenuri si isi construiesc cladiri fara autorizatii de constructie

 2. vasile r spune

  CE BINE ESTE CAND TE POTI MUTA CAND VREI DE LA UN PARTID LA ALTUL
  TRASEISMUL POLITIC ESTE NORMAL DE 30 DE ANI
  CEI 15 000 EXPERTI AI PDL-ULUI

 3. Marius spune

  O descriere in versuri a prieteniei celor doi din poza, a dorintei versus neputintei precum si o potrivire a cadrului natural o regasiti in melodia celor de la Fara Zahar Pe dealul polonic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate