(FOTO) Marșul pentru Viață, la Piatra-Neamț

0

În mai multe orașe din țară se desfășoară astăzi Marșul pentru Viață. Și în Piatra-Neamț, cei care susțin cauza au ieșit pe străzi cu pancarte care conțin mesaje pro viață. Tema marșului în anul 2022 este „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”.

Potrivit site-ului marsulpentruviata.ro, este cea de-a 12-a ediție în România a acestui eveniment și reprezintă punctul culminant al Lunii pentru viață care se organizează în perioada 1–31 martie, având aceeași temă ca a marșului. Acest eveniment, care se desfășoară atât la nivel național, cât și internațional, urmărește conștientizarea deplinei umanități a copiilor nenăscuți și a nevoii de a sprijini femeile în criză de sarcină, pentru ca acestea să-și poată naște copiii.

Tema Marșului pentru viață este inspirată din tema Marșului pentru viață 2022 Washington, aflat în acest an la a 49-a ediție – “Equality begins in the Womb”. Este o invitație de a reflecta asupra egalității de șanse a femeilor însărcinate aflate în diferite situații dificile și asupra egalității de șanse a copiilor nenăscuți.

Mai jos puteți citi mai multe informații pe această temă.

Comunicat-Final-MPV-2022

Statistici

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate