(FOTO) Marșul pentru Viață, la Piatra-Neamț

0

În mai multe orașe din țară se desfășoară astăzi Marșul pentru Viață. Și în Piatra-Neamț, cei care susțin cauza au ieșit pe străzi cu pancarte care conțin mesaje pro viață. Tema marșului în anul 2022 este „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”.

Potrivit site-ului marsulpentruviata.ro, este cea de-a 12-a ediție în România a acestui eveniment și reprezintă punctul culminant al Lunii pentru viață care se organizează în perioada 1–31 martie, având aceeași temă ca a marșului. Acest eveniment, care se desfășoară atât la nivel național, cât și internațional, urmărește conștientizarea deplinei umanități a copiilor nenăscuți și a nevoii de a sprijini femeile în criză de sarcină, pentru ca acestea să-și poată naște copiii.

Tema Marșului pentru viață este inspirată din tema Marșului pentru viață 2022 Washington, aflat în acest an la a 49-a ediție – “Equality begins in the Womb”. Este o invitație de a reflecta asupra egalității de șanse a femeilor însărcinate aflate în diferite situații dificile și asupra egalității de șanse a copiilor nenăscuți.

Mai jos puteți citi mai multe informații pe această temă.

Comunicat-Final-MPV-2022

Statistici

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate